nedjelja, 20. rujna 2015.

CATRICE Liquid Camouflage

S obzirom da sam vlasnica kremastih kamuflaža, iznimno mi je drago što sam dobila priliku isprobati tekuće verzije koje je ovih dana Catrice izbacio na tržište.


AMBALAŽA
Catrice tekuća kamuflaža dolazi u ambalaži sličnoj onoj u kakvoj se najčešće nalaze sjajila za usne, ako ne i istoj, od 5ml. Prozirna ambalaža omogućuje potrošaču da vidi nijansu koju želi kupiti, a isto tako postoji i zaštitna naljepnica s kojom možete biti sigurni da ste prvi koji ćete koristiti proizvod.



O KAMUFLAŽI
Kamuflaža je dostupna u dvije nijanse, 010 Porcellain i 020 Light Beige. Za nas neutralce ove dvije kombinacije su idealne kada se spoje jer tada dobivamo idealni tekući korektor dok za ostale postoji za svakoga po jedan.

010 je više rozastog podtona, svijetliji dok je 020 više žućkastiji, tamniji. Same kamuflaže se zaista lako nanose uz pomoć spužvastog aplikatora na kraju, laganim tapkanjem jagodicama prstiju ili čak kistićem namjenjenim za korektore.

Iz Catrice-a iznose sljedeće:
Podočnjaci, nepravilnosti i crvenilo su sada stvar prošlosti - tekuća kamuflažna krema nudi optimalno prekrivanje i njegu. Tekući korektor je visoko pigmentiran, vodootporan i  posebno dugotrajan. Jednostavan je za korištenje s praktičnim flock aplikatorom.


Tekstura tekuće kamuflaže je vrlo kremasta, kada bih ju uspoređivala sa nekim proizvodom onda bih ju vrlo vjerovatno usporedila sa Avon bazom za sjenila. Njeno nanošenje, kao što sam ranije spomenula, je vrlo lako i samim time se zaista lijepo blenda.

Prekrivanje ove kamuflaže je srednje, nešto je slabije ako ju uspoređujemo sa kremastom verzijom. Vjerujem kako je kremasta više namjenjena za prekrivanje akni i jačeg crvenila dok je ova tekuća kao stvorena za podočnjake. 


SASTOJCI
AQUA (WATER), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CERA ALBA (BEESWAX), XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


MOJI DOJMOVI
Iako ovu kamuflažu mnoge blogerice koriste za podočnjake, ja vrlo rado posežem za njom ne samo kako bi korigirala područje oko očiju već i sve ostalo što mi smeta. Sve samo da ne moram posegnuti za puderom. Ne moram ni isticati koliko mi je drago što postoji tekuća kamuflaža koju mogu iskombinirati kako bi dobila idealan korektor za svoj neutralni podton, oni istoga će me razumjeti. Odmah napominjem kako nisam isprobala losione niti micelarne za uklanjanje makeup-a već sam to radila sa Nivea dvofaznim odstranjivačem koji u sebi sadrži ulje. Znate ono kad već skidate maskaru odmah skinete i ono malo ostatka makeup-a sa lica sa istim, ma sigurno znate i radite to.

Prije svega vjerujem kako treba naglasiti da ova kamuflaža vjerno drži službeni opis, vodootpornost, jer se pri većim temperaturama nije nimalo razmazala po licu. Sve u svemu, ova kamuflaža mi je postala favorit jer ju svakodnevno koristim otkako sam ju dobila.


Cijena kamuflaže je 27,90kn i ja ju toplo preporučam ukoliko trebate nešto slabije od kremaste kamuflaže ili možda čak neku kombinaciju kremaste i tekuće.


Jeste li imale priliku isprobati koju kamuflažu ikada? Biste li voljeli probati ovu? 
*PR uzorak

2 komentara :

  1. U potpunosti te razumijem, većinu dana izbjegavam puder i skidam šminku nakon maskare s odstranjivačem. haha
    Kao što sam ti napisala u komentaru sviđaju mi se koliko sam mogla swatchati u dmu i planiram kupiti obje nijanse. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicna je i pokriva sve sto treba. :)

    OdgovoriIzbriši