četvrtak, 3. rujna 2015.

OLIVAL Natural Defense sprej protiv komaraca


Da sam od nedavno zavoljela Olival kozmetiku, to nije nikakva tajna. Moram priznati kako sam zapravo jako sretna što mojoj koži odgovara jer njoj je zbilja teško udovoljiti.

Olival sam po sebi ima širok raspon proizvoda koji su dostupni na tržištu, od proizvoda za kosu, kožu lica, kožu tijela, stopala, zaštitu kože od sunca i dr. Ono što sam ja ovog puta imala prilike isprobati jest zaštita za njegu kože od komaraca sa kojima, vjerujem, svi muku mučimo u toplije dane.


AMBALAŽA
Sprej dolazi u plastičnoj bočici od 100ml sa raspršivačem koji ravnomjerno raspršuje proizvod po koži. Ambalaža je sama po sebi dosta praktična izuzev slova koja se nakon određenog perioda korištenja izbrišu sa nje.



O SPREJU
Do sada sam se susretala samo sa sprejevima poput OFF!-a i Autan-a no njihovi mirisi su više bili alkoholni, smrdiš više nego što mirišeš stoga je ovaj sprej za mene zaista bio otkriće.

Sam sprej je mješavina prirodnih masnih i eteričnih ulja koji svojim sastavom hrane i njeguju kožu. Za zaštitu kože od uboda komaraca zaslužno je pet eteričnih ulja; ulje litsee cubebe, mente, kajeputa, lavande i niaulija. Ono što je divo jest činjenica kako je miris ovog spreja izrazito ugodan dok njegova tekstura vlaži i štiti kožu, a samim time što se brzo upija ne masti kožu. Također vrijedi spomenuti kako ne sadrži parabene, silikone, umjetna bojila niti umjetne mirise.



KAKO NANOSITI?
Preporučljivo je da proizvod nanesete na kožu tijela s udaljenosti od nekoliko centimetara te potom proizvod razmažete jer ćete u suprotnom dosta potrošiti, a on se zaista fino jednolično razmazuje.

Popis sastojaka nalazi se na slici niže.




MOJI DOJMOVI
Mislim da ne moram previše hvaliti ovaj proizvod već samo napomenuti kako sam ga pravodobno testirala. Nema boljeg testiranja do onoga kada se pojavite u blizini mnoštva krvopija - parku i jednostavno ih čujete, a od uboda niti U. Mogu svi ostali prodavati maglu što se tiče proizvoda protiv komaraca no ovaj sprej je po meni prava stvar i ne idem nikamo bez njega ljeti, tj barem nisam išla. Svakako vam preporučam da ukoliko mučite muku sa komarcima ljeti, kupite ovaj sprej i spasite se od dugotrajnog svrbeža.

Za bočicu od 100ml dati ćete oko 50ak kuna što je pristojna cijena za tako jedan dobar proizvod. Također, Olival ima i sprej namjenjen djeci.



Jeste li isprobali ovaj sprej ili ste vjerni nekome od 'poznatijih' sprejeva? Biste li voljeli isprobati ovaj?
*PR uzorak

1 komentar :

  1. Nisam isprobala ovaj sprej od Olivala, ali bih iduće ljeto mogla. Ovo ljeto sam koristila neku kremicu (ne mogu se sad sjetiti brenda), uistinu me je štitila od uboda, ali pri tome je smrdila, a i ja skupa s njom na kilometre :/ hahaha

    OdgovoriIzbriši