petak, 2. ožujka 2018.

THEBALM Meet Matt(e) Hughes | Adoring


Ako ste mislili da ne skupljam tekuće ruževe, prevarili ste se. Umjesto novih paleta sjenila, tekući ruževi su mi postali nova opsesija i povodim se dobrom starom ''Čim više, tim bolje'', a najnoviji dodatak mojoj kolekciji je nova nijansa TheBalm ruža o kojem sam vam već ranije pisala.

Zasigurno se pitate čemu još jedna recenzija kada već postoji jedna na blogu? Naime postoji razlika između ova dva ruža i to ne samo u nijansi, iako ona itekako utječe na ponašanje istog na usnama tokom nošenja.


Meet Matt(e) Hughes ruževi dolaze u plastičnoj tubici od 7,4ml koja u sebi ima sasvim obični aplikator za nanošenje, rekla bih poput onih koje dobijete sa sjajilima. Sama ambalaža prozirne je boje te vam na taj način daje uvid u nijansu ruža koji se nalazi unutar nje. 

Tekstura ruža je blago kremasta zbog čega se vrlo lako i ravnomjerno nanosi na usne. Pigmentacija ove nijanse je poprilično dobra jer se u samo jednom nanosu uistinu mogu prekriti cijele usne, i nije potrebna nadogradnja. Nakon nanošenja potrebno je kojih 30-60 sekundi da se ruž u potpunosti osuši i postane mat. 


Nijansa za koju sam se ovog puta odlučila bila je 'Adoring', potpuna suprotnost prve i baš zato sam se jako veselila isprobati ju.

Trajnost ruža na usnama je nekih 4-5 sati bez popravljanja, gdje se razlikuje od one svjetlije po tome što je itekako vidljivo kada vam nijansa ''ode'' sa usana, najviše u samoj sredini sa unutarnje strane. Velika prednost je ta što ne ostavlja ljepljiv film na usnama niti zateže nakon što se osuši, osim ako nanesete dupli sloj.


Svi tekući TheBalm ruževi u sebi sadrže ulje peperminta koje prilikom sušenja istog možete osjetiti lagano hlađenje, a možda čak i ugodno peckanje. 


SASTOJCI 
ISODODECANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYBUTENE, ISONONYL ISONONANOATE, TRIBEHENIN, PROPYLENE CARBONATE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, ETHYL VANILLIN, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, STEARALKONIUM HECTORITE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, LIMONENE, LINALOOL. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 7 LAKE (CI 15850), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), RED 6 LAKE (CI 15850), BLUE 1 LAKE (CI 42090)].



MOJI DOJMOVI
Neću vam lagati ali ovi ruževi su skupi, ili bolje rečeno skuplji od ostalih koje možete pronaći u lokalnim drogerijama. Naravno da možete pronaći i one u rangu od 50 kuna, a čisti primjer je Wet n Wild no ne odgovaraju svima. Nikada neće svima odgovarati sve i to je uredu, svi smo mi individua i to nas čini posebnima.

Sama činjenica da volim ove ruževe definitivno se ne krije u cijeni već samom osjećaju koji pružaju na usnama, povrh ostalog. Jednostavno se nanose, nisu teški, ne zatežu i ono najbitnije, ne isušuju usne kao neki - meni sasvim dovoljno.





Meet Matt(e) Hughes ruževi dostupni su u drogerijama Muller te odabranim BIPA prodavaonicama po cijeni od 139kn. 



Koji su vaši omiljeni tekući ruževi? Jeste li imali prilike isprobati koji od TheBalm-a?
*PR uzorak

2 komentara :