nedjelja, 22. travnja 2018.

Puder koji prekriva sve?! | DERMACOL Make-up Cover


Ne, ovo neće biti još jedna obična recenzija o puderu jer ovaj puder to svakako nije, običan jel'. Sama recenzija namijenjena je onima koje je ovaj puder zaintrigirao u vidu prekrivanja tetovaža jer upravo tako su ga, povrh ostaloga, prezentirali na svim mogućim reklamama koje su kružile društvenim mrežama.

Je li to sve bio jedan veliki 'HYPE' ili ovaj puder zaista prekriva sve?! 


AMBALAŽA
Do sada sam se imala prilike susresti sa gotovo svim mogućim ambalažama u kojima su pohranjeni puderi no nikada do sada se nisam susrela sa onim ''metalnim'' - izuzev krema koje kupujemo u ljekarni.

Sve u svemu, Dermacol je tako svoj puder pohranio u 30ml koji su upakirani u kartonskoj kutijici sa otisnutim opisima proizvoda ali i sastojcima.



O PUDERU
Dermacol ističe kako je ovaj klinički testiran puder sa izuzetnom moći prekrivanja među prvima u Europi ali i svijetu kreiran kao takav.

"On u sebi sadrži 50% pigmenta što ga samim time čini izuzetnim oružjem protiv nepravilnosti na koži.
Pruža savršeno prekrivanje čak i u tankom sloju, ali i u korigiranju podočnjaka i prištića. U potpunosti prekriva akne, moguće diskoloracije na koži i tetovaže. Može se koristiti kako na licu tako i na cijelom tijelu kako bi se potamnio ili posvijetlio ton kože i postigao idealan balans.
Vodootporan. Hipoalergen. Za sve tipove kože. SPF 30. "

Isto tako ističu kako ga je potrebno nanijeti sa kistom koji ima gusto-zbijene dlačice ili beauty blenderom, a potom postupno nadograđivati ukoliko je potrebno.


PREKRIVANJE TETOVAŽE I DOJMOVI
Ono što me pomalo plašilo bio je odabir odgovarajuće nijanse jer nisam bila u mogućnosti isprobati ih pa sam tako išla na ''slijepo'' i od njih 16 odabrala onu pod brojem 210.

Kada je paket sa lijepa.hr stigao na moju kućnu adresu, bila sam izuzetno uzbuđena pa sam tako odmah nakon fotografiranja proizvoda krenula na isprobavanje. Od mojih pet tetovaža odlučila sam ga isprobati na dvije. Zašto dvije, a ne jedna? Iz razloga što je pigmentacija tetovaža drugačija; ova na ruci je stara par mjeseci dok ona na nozi broji nešto više od osam godina.




Moja očekivanja su bila velika, a realnost takva kakva jest.
Zaista je bilo teško pogoditi ispravnu nijansu i kao što možete primijetit ova u sebi ima puno više žutog podtona nego što ga ima moja koža no u vidu prekrivanja puder je u ova dva 'slučaja' itekako različit. Tetovažu koja je novija nije uspio u potpunosti prekriti dok je onu stariju nekako uspio, ali uz više slojeva, nažalost. Vjerojatno bi da sam imala prilike isprobati nijanse na koži i pronaći onu pravu cijeli ovaj postupak bio daleko uspješniji no tako je kako je - kada se setira dobro izgleda ali iz daleka.

Malena napomena prije samog kraja, ovaj puder je zbog svoje vodootpornosti zaista teže ukloniti stoga se naoružajte strpljenjem.
__________________________

Cijena pudera varira od nijanse do nijanse. Inače je nekih 100tinjak kuna no trenutno se na stranici LIJEPA.HR nalaze na -30% popusta pa ih svakako pogledajte ukoliko vas zanimaju. 



Jeste li imali prilike isprobati ove pudere? Jesu li i vas zaintrigirali koliko i mene samom reklamom?
*PR uzorak

Broj komentara: 7 :

  1. Oo daaa.. zato me i zanima taj puder.
    Cisto da ga isprobam da vidim kakav je. Samo to. Nista drugo 🤣
    Al nijanse.. isuse.. naslijepo uzimati.. ne volim.. a nemam ni tester..
    I tak..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To i je najveći problem - uzimanje pudera na slijepo. Bolje nemoj

      Izbriši
  2. Mene ovaj puder iskreno plaši nanjet na podočnjake jer mislim da bi iziritirala okoločno područje opako skidajući ga...preskačem bez obzira na "prekrivanje"...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se mučila skidajući ga s tetovaža, doslovno sam ih blazinicom ''ribala''

      Izbriši
  3. Čitala sam dosta pozitivnih recenzija ali nisam probala

    OdgovoriIzbriši
  4. A kako prikriva deuge nepravilnosti,tipa oziljke?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovisno o ožiljku, svakako će se vidjeti kako god okrenete jer ipak je ožiljak ožiljak i koža je drugačija. Ono što jedino može napraviti jest ujednačiti boju.

      Izbriši