ponedjeljak, 20. listopada 2014.

REAL TECHNIQUES Blush Brush

 Prije nešto više od dva mjeseca sam vam predstavila svoj prvi set Real Techniques kistova. Riječ je bila o Starter Setu koji je namjenjen za oči što nas ovog puta vodi do sljedeće ljubavi prema ovim divotama. Naime prije nego krenem sa recenzijom, želim istaknuti kako nisam baš u stanju dugoročno visiti za laptopom i tipkati stoga se nadam kako će vam ova recenzija biti dovoljna za ovaj tjedan, dok idući ide jedan ležeran post.

Ovaj put vam predstavljam Blush Brush koji je također kupljen putem iHerb stranice za svega 9$, što je nešto malo više od 50KN.


AMBALAŽA
Kist dolazi u prozirnoj plastičnoj kutijci koja na svojoj prednjoj strani sadrži naziv kista i omogućuje pregled sadržaja kutijce tj. samoga kista. Na poleđini kutije nalazi se kratak opis sestara Chapman koje su osmislile svoju liniju te čemu služi ovaj kist i kako se koristiti njime.


O KISTU
Sestre Chapman o kistu kažu kao konturira i definira obraze tako da daje savršeno izblendane rezultate:
♦ njegove sintetičke dlačice su ručno rezane i 100% cruelty free
♦ samostalno stoji i time ga je lakše pohraniti/spremiti
♦ duža aluminijska ručka je laka i jednostavna za upotrebu



MOJI DOJMOVI
Ovaj kist je vjerujem najzanimljiviji jer je većina pričala kako je zapravo prevelik te da im nenanese dovoljno rumenila, ili pak nanese previše. Laž, barem meni. Blush brush je čudo od kista koje meni jedino nanese dovoljnu količinu rumenila na obraze da se čini kako sam prirodno rumena jer znam izgledati kao blijeda krpa iliti smrt na dopustu, ponekad.
Ono što ovaj kist čini posebnim jest što je njegova glava podosta velika i blago 'našiljena' tako da se može dogoditi da uzmete previše rumenila njome što će rezultirati klaun lookom ukoliko to ne izblendate dovoljno. Moja preporuka kada koristite neko jače rumenilo jest da lagano pređete vrhom kista po rumenilu te ga nanesete na obraze, zatim lagano nakrenete kist na stranu i izblendate.
Razlog zašto volim ovaj kist je činjenica da u preko dvadesetak pranja niti jednom nije ispala niti jedna dlaka, a i mekan je kao maleni zeko.


Ocjena: 10/10

Imate li ovaj kist? Ili bilo koji drugi od RT? Kakvi su vaši dojmovi?

Broj komentara: 10 :

  1. Imam starter set od RT i oduševljena sam, planiram nabaviti i ostale kistove, a ovaj ću sigurno naručiti među prvima. Jako dobra recenzija! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Trenutno mi je na WL Core set, a nakon njega htjela bi i ovaj kist :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim ga, ali da, glava mu jest malo prevelika haha xD No, kaj je, je - odlično se pere i jako brzo suši i kao nov je. Moram nabaviti još RL kistova, mami me onaj Starter Set, uf!

    OdgovoriIzbriši