četvrtak, 8. listopada 2015.

NIVEA 3u1 Dnevne piling maramice

Ukoliko ste tip osobe koji više voli vlažnim maramicama očistiti lice od šminke te potom preći blaznicama natopljenim u micelarnu/tonik, onda je ovo pravi proizvod za vas. U suradnji sa Niveom, donosim vam recenziju piling maramica koje su dostupne u svim našim drogerijama po cijeni od 23,90kn.

AMBALAŽA
Piling maramice dolaze u ambalaži kao i svake vlažne maramice no ovih u jednom pakiranju dobijete 20. Kako biste bili sigurni da ste prvi koji otvarate pakiranje, pri vrhu samoljepljive folije za otvaranje se nalazi naljepnica koja garantira da ste zaista prvi koji otvarate.



O PILING MARAMICAMA
Ono što ove maramice uvelike razlikuje od ostalih je njihov izgled. S jedne strane su sasvim obične dok sa druge imaju malene okrugle izbočine koje služe za odstranjanje nečistoća s kože koje su se nakupile tokom dana. Što se tiče samog mirisa, zar je potrebno govoriti da mirišu kao većina Nivea proizvoda?!

Iako je jedna strana ovih maramica namjenjena za uklanjanje šminke, iz Nivee preporučaju da izbjegavate kontakt s očima prilikom uporabe.



MOJI DOJMOVI
Za ovim maramicama većinu vremena posežem kada želim brzinski ukloniti makeup sa svoje kože i blago ispilingirati lice bez da to činim sa pilingom. Istina je da svakako nakon uporabe ovih maramica po licu prijeđem i sa blaznicom natopljenom micelarnom kako bi bila sigurna da sam u potpunosti uklonila sav makeup.
Sve u svemu, moram istaknuti kako ove maramice ne izazivaju nikakvu iritaciju niti crvenilo na licu nakon korištenja, čak i ako malo grublje njome pilingirate lice. Njihov miris je blag i ugodan te ono najbitnije, nisu komedogene.



Jeste li isprobali ove maramice? Što mislite jesu li bolje od onih običnih?
*PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar