srijeda, 23. prosinca 2015.

NUXE Prodigieux® le parfum


Čudesni Nuxe parfem, treći je proizvod iz linije Prodigieux. Ukoliko ste obožavatelj njihovih čudesnih suhih ulja za kosu, lice i tijelo onda ćete zasigurno voljeti i ovaj proizvod.


AMBALAŽA
Nuxe parfem dolazi staklenoj bočici od 50ml sa raspršivačem. Sama ambalaža dolazi u zlatno-smeđim tonovima koji svakako ovaj parfem čine čudesno profinjenim.


O PARFEMU
Iz Nuxe-a kažu kako je legendaran miris Huile Prodigieuse čudesnog ulja pretočen u bočicu senzualnog parfema s toplim, osunčanim notama koje će podsjećati na ljetne trenutke gdje god da jeste i zbog kojih ćete se uvijek osjećati čudesno.
Evo što kažu za miris:

Njegov miris se sastoji od osvježavajućih, citrusnih gornjih nota bergamota i mandarine s notama buketa narančinih cvjetova. Njih nadopunjavaju cvjetne i baršunaste note ruže, magnolije i hardenije koje savršeno pristaju uz tople i osunčane bazne note vanilije i kokosovog mlijeka.



MOJI DOJMOVI
Ako ste ikada prilikom nanošenja čudesnih suhih ulja poželjeli imati parfem koji miriše upravo tako, onda je ovaj parfemčić prava stvar jer upravo tako i miriše.. možda mrvicu intenzivnije. Od prvog trenutka kada sam ga nanjela, jednostavno ga više ne ispuštam iz ruku.
U kombinaciji sa čudesnim suhim uljem koje hidratizira kožu tijela (i lica i/ili kose, ukoliko to želite) on dodatno naglasi te divne mirisne note. Na pitanje koliko dugo se osjeti na koži, rekla bih do tuširanja dok na odjeći zna ostati sve do njenog pranja..

Malo je reći koliko ga volim.


Parfem je moguće kupiti samo u odabranim ljekarnama koje možete pronaći ovdje, a njegova cijena je 298kn dok je sada snižena na 268,20kn.


Jeste li imali priliku isprobati ovaj parfem? Ako jeste kako vam se svidio? Volite li ovakav tip parfema?
*PR uzorak

2 komentara :

  1. Nisam znala da postoji i parfem ali sve u svemu deluje jako luksuzno i elegantno! Volela bih da ga isprobam! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ima nekih 8-9 mjeseci ili čak i godina otkako je vani. Svakako isprobaj! :D

      Izbriši