petak, 4. prosinca 2015.

One brand tutorial: CATRICE

Prije svega bih zahvalila Catrice-u i njihovoj PRovki Matildi Miličić koji su bili tako ljubazni i ustupili mi neke od proizvoda za ovaj tutorijal i naravno, darivanje koje slijedi na kraju.

Kako sam već ranije spomenula, za sve proizvode koje blogrice recenziraju treba vremena, vremena da se isproba i utvrdi kvaliteta/kvantiteta ali isto tako i vremena da se snimi/editira video. Osobno ne patim od toga kada ću što objaviti jer želim da bude kako treba. Jedino mi je žao što ste malo duže čekali ali kao što sam spomenula, vrijeme je ključno kod ovakvih stvarčica.


Prije nego krenem sa videom, voljela bih se ukratko osvrnuti na proizvode koje sam koristila (ne nužnim redosljedom) i reći nešto o njima.


Moje osvrte vezane uz ALL MATT PLUS podlogu za lice, tekuću kamuflažu i PRIME&FINE bazu za sjenila možete pronaći klikom na gore navedene nazive kako biste pročitali njihove pojedinačne recenzije.


PRIME AND FINE Mattifying Powder

Donedavno nisam shvaćala čemu taj matirajući puder u kamenu služi, mislim znala sam ali nisam mislila kako mi je potreban. Naravno, prevarila sam se.

Ovaj matirajući puder u kamenu nešto je divno za moju kožu jer joj daje baršunasti izgled i samim time konture više dođu do izražaja. Također sam primjetila kako ljeti tu i tamo T-zona postane masna nakon određenog vremena. Sveukupan dojam je i više nego pozitivan.



Eyebrow Set
Ovaj set je prva stvar koju sam prije par godina kupila kada je Catrice došao u Hrvatsku. Vjerujem kako bi svaka djevojka koja voli isticati svoje obrve sa sjenilima, umjesto olovkama i pomadama, trebala imati ovaj set u svojoj kozmetičkoj torbici i/ili kutku.

Ne znam kako bi ovaj set odgovarao djevojkama sa svijetlim obrvama no za brinete je idealan. Vrlo lako se nanosi pomoću kista za obrve, a ukoliko ne posjedujete niti jedan Catrice se i za to pobrinuo te je za vas u malenoj ladičici spremio minijaturnu pincetu te obostrani kist. Čista 5ica od mene.



MULTI MATT rumenilo ~ 010 Love, Rosie*
Prethodnik MULTI COLOUR rumenila ili bolje rečeno matirana verzija istoga. Odmah ću reći da me pigmentacija nije oduševila, možda i bi da sam ljubiteljica prirodnog looka (nije da pretjerujem rumenilom, ali rumenilo služi kako bi obrazi bili rumeni, što ne?!). Sve u svemu moja ocjena je 3/5.

Ako ste i vi više za pigmentiraniju verziju Catrice-ovih rumenila onda vam svakako preporučam Defining rumenila za preciznije definiranje rumenih obraščića.


LUXURY LASHES vodootporna maskara*
Prilikom odabira maskare nisam pretjerano izbirljiva, volim da je četkica ''obična'' i nekako izbjegavam vodootporne jer sam uvjerena kako ih je prava muka skidati.

Ova maskara je, da odmah naglasim, vodootporna ili barem tako piše. Sviđa mi se način na koji se nanosi i efekt koji pruža jer trepavice djeluju istaknutije. Jedina zamjerka je ta da se maskara tokom dana nekako razmulja, na području ispod donjih trepavica ostavlja tamnije mrlje poput podočnjaka. Moja ocjena je 3/5.


CHOCOLATE NUDES paleta sjenila*

Prva paleta koju sam kupila bila je Absolute Nude i nekako mi je favorit iako u sebi nema niti jedno matirano sjenilo.

Chocolate Nudes paleta u sebi sadrži zemljane tonove, nešto što većina nas preferira. Od šest nijansi, dio je mat dok ostatak u sebi sadrži čestice shimmera. Što se tiče pigmentiranosti moram priznati kako su me moje omiljene (mat) nijanse razočarale.

Također sam paletu upotrijebila za konturiranje i highlight. U ulozi bronzera, treća nijansa po redu se pokazala i više nego idealnom no ukoliko volite nešto jači kontur, preporučam možda čak i posljednju nijansu dok se prva nijansa ipak bolje pokazala u ulozi sjenila nego highlighta. Sveukupna ocjena također 3/5.



ULTIMATE STAY ruž za usne*
Prevelika očekivanja naposlijetku dovedu do razočaranja, kako u određenim situacijama tako je i kod kozmetike.

Očekivala sam kako će ova nijansa, 020 All That She Wants, biti potpuno mat ali ništa od toga. Ovaj ruž u sebi sadrži shimmer no ukoliko zanemarimo tu činjenicu, nijansa je sasvim uredu. Što se postojanosti tiče, ne ponaša se kao dugotrajan ruž no ipak je dugotrajniji od ostalih ruževa koje Catrice ima u ponudi. Njegova tekstura je kremasta i izuzetno lako se nanosi. Konačna ocjena 4/5, možda da je neka mat nijansa bila bi i 5ica.


____________________________________________________________________




DARIVANJE

Catrice i Ith's Corner vas nagrađuju povodom Božićnih blagdana jer eto, mi mislimo na vas. Naime u ovom darivanju nalaze se dva paketića, manji i veći koje ćemo nazvati Paketić 1 i Paketić 2. Sudjelovati mogu fanovi iz Hrvatske, i ono najbitnije, možete se prijaviti samo za jedan paketić po osobi.

Paketić 1.
• lajkati stranicu Ith's Corner
• podijeliti objavu o postu na svom profilu (ukoliko želite)
• komentirati ispod objave kako vam se svidio tutorijal i što ste/biste probali od navedenog brenda

Paketić 2.
• pretplatiti se na YouTube kanal
• označiti videozapis like-om (ukoliko želite)
• komentirati kako vam se svidio tutorijal i što ste do sada isprobali ili biste voljeli od navedenog brenda

Darivanje traje do 24. prosinca, sretno!


Broj komentara: 10 :

  1. Odličan video. Tekuću kamuflažu kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Chocolate nude paletu sjenila :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tutorial mi se svidio ali ja bih dodala tuš jer ne mogu zamisliti nijedan look bez njega. To je samo moje osobno mišljenje,sve ostalo mi se svidjelo pogotovo to da se može i konturirati sa sjenilom iz palete.
    Od Catrice-a sam probala olovku za obrve, olovku za oči, rumenilo, kamuflažu i par mono sjenila - s tim sam bila zadovoljna. Probala sam i tekuće pudere (photo finish i nude illusion) s kojima nisam bila zadovoljna,moje lice očito ne surađuje s njima. Sve u svemu volim Catrice jer je jako pristupačan. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam njihove lakove za nokte, a voljela bih se poigrati ovom paletom sjenila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sviđa mi se ideja ovakvih postova/videa, završni look je super :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Video mi se svidio. Čak mi je i glazbena podloga baš odgovarala. :D Od Catricea sam probala kamuflažu, maskare, olovke za oči, ruževe, sjajila, rumenila, bronzer, sjenila i lakove za nokte. Dakle, uglavnom sve. No ono što nisam, a voljela bih, jer sam pročitala dosta pozitivnih recenzija, jesu tekući puderi, tekuće kamuflaže, matirajući puder u prahu i puder u pjeni. Pratim te na Facebooku kao Adriana Nigović.

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan video, Catrice mi je najdraži drogerijski brand. Dosada sam probala njihovu paletu All about Roses, color Correcting puder u kamenu i dosta lakova za nokte. Također mi je njhov puder All about Matt predobar. Htjela bih probati još ruževe i tekući korektor :) Može paketić 2, na jutubu te pratim kao Matea Ivančić

    OdgovoriIzbriši
  8. Paletica definitivno mada bi probala sve jer nama Catrice nije dostupan :(
    Tijana Ilić FB

    OdgovoriIzbriši
  9. Video mi se jako svidio...Od Catrice-a jos nijedan proizvod nisam probala stoga bi sad zeljela...naravno ako budem imala srece
    Tara Horvat

    OdgovoriIzbriši
  10. Zavrsni look je super!Catrice nisam jos provala ali bih voljela!

    OdgovoriIzbriši