ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Unboxing ORDINACIJA.HR box


Sjećate li se kutijice koja se nedavno pojavila na stranici? Kutijice čiji sadržaj niste ama baš nikako mogli saznati? E pa konačno je došao dan kada vam mogu otkriti što se to krije u kutijici koju nam donosi Ordinacija.hr.


Odmah na samome početku želim istaknuti kako se koncept ove kutijice razlikuje od preostale dvije koje se također mogu pronaći u Lijepoj našoj. Razlika je u tome što upravo ova kutijica sadrži isključivo preparativne proizvode i samim time ljubiteljima preparative daje upravo ono što oni žele za simboličnu cijenu od 100kn. Da, dobro ste pročitali.

Kutijica koju platite 100kn (u čiju cijenu je uračunata i poštarina) doći će na vašu adresu sa proizvodima u originalnoj i putnoj veličini, a ukupna vrijednost njenog sadržaja daleko će premašiti uplaćen iznos. Isplati li se? Svakako.


Izuzev jednostavnog i profinjenog dizajna kutijice izvana, pri samom podizanju poklopca obradovala me personalizirana poruka koja glasi ovako:
Draga Silvija, uživaj u svojim novim proizvodima i ne zaboravi: Nema standarda. 
Prava ljepota je u nesavršenosti. 
Tvoja Ordinacija.hr


Svojom prvom kutijicom Ordinacija.hr nas je odlučila razveseliti sa osam proizvoda od kojih su četiri full-size, dva putne veličine i preostala dva testeri.

• CL med+ Deo sprej ~ 20ml [75ml 29,90kn]
URIAGE Eau Thermale termalna voda ~ 25ml [50ml 39,00kn - 150ml 59,00kn - 300ml 78,00kn]
Acidosalus šampon Iris za njegu i obnavljanje kose ~ 200ml 60,00kn
Acidosalus serum za kosu ~ 100ml 200,00kn
CURAPROX 5460 ultra soft četkica za zube cca. 35,00kn
CURAPROX interdentalna četkica
BOCASSY hidratantna gel-krema ~ 50ml 139,90kn
BIOBAZA testeri



MOJI DOJMOVI
Sveukupan dojam cijele ove kutijice je vrlo pozitivan i uvjerena sam kako njena vrijednost daleko premašuje cijenu po kojoj ju možete naručiti što je veliki plus. Proizvodi koji su se pronašli u ovom prvom izdanju su po meni pun pogodak jer veliku većinu nisam imala prilike isprobati do sada. Curaprox četkicama se iznova vraćam i zaista je odlična odluka bila staviti jednu takvu unutar ove prve kutijice jer znam kako ju većina želi isprobati ili je čula za nju no nisu imali prilike.

Napominjem, većinu proizvoda još uvijek nisam isprobala iako vjerujem kako ću vrlo skoro. Najviše od svega me vesele Acidosalus proizvodi jer ovih dana jako često perem kosu, što zbog treniranja, a što zbog redovnog kupanja na bazenu nakon treninga.


Kako se prva kutijica rasprodala poprilično brzo, svoj primjerak iduće kutijice sa proizvodima za njegu, zdravlje i ljepotu možete naručiti na sljedećem linku.


Kako vam se čini ovakav tip kutijice? Volite li više dekorativne ili preparativne proizvode? Što ste do sada imali prilike isprobati, a pronašlo se u ovoj kutijici?
*PR uzorak

4 komentara :

  1. Sadržaja je stvarno odličan!Jedna od boljih kutijica sa ovih prostora :D Super što su stavili Curaprox četkicu jer je ona, što se tiče cijena četkica, dosta skupa. Dosta vas cura je dobilo Acidosalus Iris, dok sam ja dobila ružu :P Isprobavam pa ćemo vidjet!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Curaprox je kod mene neizbježna pa mi je ova super došla jer je kod Marijana završila, sad bar svako ima svoju Curaproxicu :D A da? Nisam primjetila.

      Izbriši
  2. Super su proizvodi jedva čekam recenziju Acidosalus proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši