srijeda, 18. svibnja 2016.

MAKEUP REVOLUTION Flawless Matte

Već neko vrijeme posjedujem ovo čudo od palete. Zašto čudo? Zato što sadrži 32 sjenila mat finisha, a danas ću vam prenijeti svoje dojmove o njoj.


AMBALAŽA
Pakiranje palete je vrlo jednostavno. Dolazi u kartonskoj kutiji kao i svaka druga no ono čime se ističe jest to da jedodatno umotana u najlonsku vrećicu. Sama ambalaža palete je poprilično čvrsta i vidi se da je kvalitetno izrađena.

Prilikom otvaranja, sa gornje strane nalazi se ogledalo dužine i širine cijele palete koje omogućava nanošenje gdjegod se nalazili.



O PALETI
Sa sveukupno 32 mat nijanse, paleta sadrži 16 grama sjenila, što bi značilo da svako zasebno sadrži 0,5 grama.

Sjenila su fine teksture i nisu nimalo kredasta kao što većina sličnog cjenovnog ranga ponekad zna biti. Osjećaj koji ostavljaju pod prstima je podosta svilenkast no ono što je maleni minus ovih sjenila jest da se lagano truse.


Što se tiče pigmentacije rekla bih kako se ova sjenila moraju koristiti sa bazom jer su u suprotnom neka od njih jako slabašna. Prvi red bi bez baze bio vrlo slabo pigmentiran dok je uz nju nešto malo došao do izražaja.


Trajnost sjenila na mojim lagano spuštenim kapcima je nekih četiri do pet sati bez da se nakupi u pregib kapka dok vjerujem kako bez dobre baze nebi izdržali niti u pola. 


MOJI DOJMOVI
Ovom paletom prevladavaju hladni tonovi nijansi dok se topli uvelike nalaze u manjini no to ne umanjuje kvalitetu ove palete jer smatram kako bi svatko trebao imati ili ovu ili sličnu paletu koja će u sebi sadržavati samo mat nijanse.

Vjerujem kako je ova paleta bila među prvima u mojoj kolekciji koja je imala sve mat nijanse no nakon što sam došla do nekih drugih (cjenovno jačih/nepristupačnijih), mogla sam napraviti usporedbu. Uz omjer proizvoda koji dobijete i njegovu kvalitetu, svakako mogu reći kako se kupnja ove palete isplati. Naravno, ukoliko ste u mogućnosti kupiti HE palete mat nijansi shvatit ćete kako su one daleko kvalitetnije no omjer proizvoda koji ćete dobiti i cijena neće ići u korist vašem džepu.

Istina je kako paleta sadrži dosta sličnih nijansi i vjerojatno bi se iz zadnja dva reda dalo pomno odabrati osam nijansi koje će manje sličiti no što je tu je.


Cijena ove palete na Pink Pandi je 94 kune.


Posjedujete li paletu koja sadrži samo mat nijanse? Kakav je vaš odnos sa takvim sjenilima? Bi li ova paleta bila plus u vašoj kolekciji?
*PR uzorak

2 komentara :

  1. Lijepa paletica. Nisam neki ljubitelj ovakvih tonova-ali da se lijepo iskombinirati nešto. Meni se najviše sviđaju prva 2 reda- to su nekako boje koje najviše nosim, dok ove tamnije ne..
    ali paleta je svakako super a i cijena joj je povoljna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paleta je odlična za one koji vole mat nijanse i k tome više neutralne.

      Izbriši