subota, 29. listopada 2016.

FASHION REPORT: Backpack by Zaful


Žene i torbe. Jednako kao i žene i cipele, nikada dosta. Sjećam se kako sam uvijek mami prigovarala što je svako malo kupovala novu torbu jer kako kaže ''Treba joj baš tamnija da joj ide uz one jedne cipele.'' Zvuči li vam to imalo poznato?!

Ne posjedujem mnogo torbi, možda jedno desetak.. usporedivši to sa brojem torbi koje ima moja mama, vjerujem kako je to malen broj. Ili se samo tješim.
___________________________

Sljedeća suradnja koju sam ostvarila sa Zaful stranicom bila je nešto drugačija od ostalih samim time što sam ovaj put umjesto odjeće odabrala torbu. I to ne bilo kakvu, već svoj prvi ruksak koji me definitivno vratio u moje djetinjstvo.


Ono što ovaj ruksak čini posebnim jest njegov jednostavan dizajn. Nije nalik običnim ruksacima na koje smo navikli već je elegantnija verzija istih.

Sa svoje prednje strane ima odvojeni pretinac kojeg pričvršćenim drži magnet dok se prilikom otvaranja unutar ruksaka nalaze dva velika pretinca i srednje odjeljenje koje na sebi ima zatvarač. Sa svoje vanjske stražnje strane postoji postranični ziper u kojeg ja recimo spremam ključeve od auta. Dakle ovaj ruksak sveukupno ima šest pretinaca i dva džepića s unutrašnje strane. (Nažalost zaboravih slikati kako sve to izgleda).


Materijal od kojeg je ruksak načinjen je koža koja na sebi ima 'coat' od polyurethana te ju samim time čini otpornom na vodu i brzo blijeđenje. Metalni detalji i naravno zatvarači, prekriveni su pozlatom. Ruksak možete nositi preko jednog ili oba ramena ili čak u ruci tako što ćete ga držati za malenu ručkicu koja se nalazi pri samom vrhu.

Malo je reći kako obožavam ovu torbu jer ju zaista nosim posvuda sa sobom otkako sam ju dobila. Možete ju kombinirati tako što ćete ju nositi kao dodatak običnim odjevnim predmetima i naravno neizbježnom kožnom jaknom ili nekom malo svečanijom odjevnom kombinacijom (koju ćete moći vidjeti u ponedjeljak).


Cijena ovog ruksaka je $32,99 no zna se ponekad naći na popustu pa je manje. Uvjerena sam kako možete pronaći puno jeftinije kod nas no ipak ukoliko se odlučite na kupnju, svakako preporučam da si naručite.

Samom narudžbom sam se uvjerila kako Zaful ima zaista dobre i čvrste torbe, i imate moju toplu preporuku za kupnju.


Kako vam se sviđa ruksak? Biste li ikada kupili ovakav? Kakva su vaša iskustva sa narudžbom torbi online?
*PR uzorak

4 komentara :

  1. pa presladak je ruksak!
    meni je cijena malo too much, do nekih 22$-25$ max dajem haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je too much, ali mislim da je kada sam ja uzimala i bila kojih $23, sada je vraćeno na staru cijenu.

      Hvala.

      Izbriši
  2. E da je bar tamno zeleni ili tamno ljubicasti jer mi se oblikom bas svidja :) Torbe cesto kupim online npr asos i do sada nisam pogrijesila

    OdgovoriIzbriši