četvrtak, 8. veljače 2018.

THEBALM Meet Matt(e) Ador


Meet Matt(e) Ador* druga je paleta brenda TheBalm koja se našla u mojoj kolekciji i samim time u vrlo kratkom vremenskom periodu postala još jedan favorit među mojim paletama.


Ambalaža palete u potpunosti je jednaka kao i u njene prethodnice, Meet Matt(e) Nude, načinjena u potpunosti od tvrdog kartona. Jedan od razloga zašto volim raditi sa njom jest to što je njen prednji dio, koji također sadrži jedno veliko ogledalo, iznimno savitljiv pa ju tako možete i savinuti.



O PALETI
Paleta sadrži devet mat sjenila u količini od 25,5g što je nekih 2,8g po sjenilu. 

Tekstura sjenila identična je Nude verziji, dosta nježna no ne toliko da se trusi pri samom nanošenju koje je iznimno lako. Pigmentacija je zaista na zavidnoj razini što ćete moći vidjeti na fotografiji niže.

Za razliku od njene prethodnice ova paleta u sebi sadrži nešto nježnije nijanse, što ju čini idealnom za kreiranje tamnijih i dramatičnih look-ova ali i onih romantičnih.



SASTAV
MICA, POLYETHYLENE, BORON NITRIDE, PTFE, ISOEICOSANE, SILICA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SYNTHETIC WAX, POLYISOBUTENE, KAOLIN, SODIUM DEHYDROACETATE, DIMETHICONE, HYDROGENATED LECITHIN. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR [+/- IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77510), ULTRAMARINES (CI 77007), MANGANESE VIOLET (CI 77742)]
____________________________

Na fotografiji niže nalaze se swatchevi svih nijansi rađeni bez baze za sjenilo, naime prošla sam svega jednim potezom tako da možete procijeniti kolika je zapravo pigmentacija sjenila. Ono što možete primijetiti jest kako su sva sjenila podjednako pigmentirana i lijepo se komplimentiraju.



Sveukupni dojam jest da je veliki plus ove palete zapravo njena pigmentacija i sam odabir nijansi, minus je dakako cijena koja u drogerijama seže čak i do 300kn što je po meni za devet sjenila ipak malo previše. Pogotovo ukoliko ste student ili si jednostavno ne možete priuštiti tako skupu paletu. 
Ukoliko imate i Meet Matt(e) Nude onda će vam ova paleta biti itekako odličan dodatak jer se obje tako divno upotpunjuju i zaista možete svašta sa njima. 

Ako ste jedna od onih kojima je ipak previše dati oko 300tinjak kuna za tako skupu paletu, sasvim sam sigurna kako ćete slične nijanse moći naći i kod drogerijskih brendova za manje novca. 

Paletu možete kupiti putem lijepa.hr web-stranice po cijeni od 269,60kn.


Imate li koju TheBalm paletu? Jeste li se susreli sa ovom paletom? Kako vam se čini? 
*PR uzorak

Broj komentara: 6 :