utorak, 4. veljače 2014.

FAVORITI MJESECA: siječanj 2014.


Napokon su na red došli i moj prvi favoriti mjeseca, nije da će post biti nešto previše zanimljiv (kao što mogu primjetiti) ali eto, što se mora - mora se. Među favoritima su proizvodi koje koristim redovito ili svakodnevno i naprosto ih obožavam.


Već i ptičice na grani znaju da izbjegavam puder u širokom luku, zapravo se ni ne sjećam kada sam ga zadnji put nanjela na lice (iako mi novi Vichyjev stoji na polici sa ostatkom preparative koju slabo koristim) stoga ga vrlo vjerojatno nikada ni nećete vidjeti na niti jednoj mojoj listi koju ću raditi, osim ako se naglo pretvorim u Baba Rogu. 


Na listi preparative za njegu lica našle su se dvije kreme, NIVEA pure & natural za dnevnu njegu lica koja je zaista kako ju i hvale te GARNIER Care Essentials za noćnu njegu lica čiji miris nije moj apsolutni favorit (da, jasmin i ja, neprijatelja dva) no njena hidratacija je ono što me iznenadilo, naime jako malo kreme je potrebno nanjeti na lice jer je sama po sebi toliko 'vodenasta' i time se dosta uštedi te duže traje pakiranje. 

Što se tiče tijela, moram izdvojiti svoj apsolutni favorit među perfemima, AVON Incadessence. Vjerujem da ovu 'bočicu' imam od Božića 2012. godine, da štedljiva sam sa stvarima koje volim, ali ovo je jedan od parfema koji savršeno miriše. Vjerujem da ga imam za još svega par korištenja i onda prelazim na novi, u drugačijoj ambalaži. 


Prelazimo na dekorativni dio favorita stoga krenimo po redu. Prva od apsolutnih favorita je MAYBELLINE COLOSSAL VOLUM' EXPRESS maskara, hvale ju i hvale ju pa ju i ja hvalim. Volim ju u kombinaciji sa drugom Maybelline maskarom no i sama za sebe je fenomenalni ulov. Sljedeći favorit je Essence eyeliner pen za kojeg sam nakon nekog vremena shvatila da je puno bolji i jednostavniji izbor od SHE tuša kojem sam bila vjerna otkako je došao u DM prodavaonice. Tokom siječnja sam bila više za neutralna sjenila te se tako na listi našlo CATRICE Absolute Eye Colour sjenilo u nijansi 090 'Bring me Frosted Cake', samo sjenilo je kako naziv kaže - frosted nijanse koja je dovoljno primjetna na kapcima da se zna da je tu.

Što se rumenila tiče, tu je jedno i jedino CATRICE MULTICOLOUR u nijansi 060 Strawberry Frappuccino za koje ne žalim što sam dala zadnje novce koje sam tada imala. Dosta mi je teško uz blijedu iliti porculansku put naći neko rumenilo koje neće od mene napraviti umjetnu lutku ili klauna koje ne zna nanjeti rumenilo.

I zadnji favorit je CATRICE ULTIMATE Colour ruž u nijansi 160 'The Nuder The Better' za kojeg sam isprva mislila da će izgledati kao da imam neko labelo u boji na usnama kako je dosta neutralno no ipak sam se prevarila, daje dovoljnu naznaku da je ruž na usnama i nikako nije previše ni premalo.


Koji su vaši favoriti, imamo li štogod zajedničkog? Preporuke su dobrodošle.

Broj komentara: 10 :

  1. baš sam se danas žalila na oe catriceve ruževe koji su naprosto prekrasni, a skliznu čim stignu :/ super post! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slažem se.. skliznu brzo ali zato sam primjetila da su Wet'n'Wild nešto duži od Catriceovih. Imaš koje dobre za predložit, a da su pristupačni?

      Izbriši
    2. mislim da su wet'n'wild ruževi zasad najpristupačniji, posvuda čitam o njima, nisu skupi, a dugotrajni su, pa eto planiram ovih dana uzet koji da se uvjerim :D i ovi novi od essencea su navodno oke.

      Izbriši
    3. Nažalost w'n'w ima samo u Areni koliko sam čula, a to mi je na drugom kraju grada -.-' Morat ću doma, a što se tiče Essencea, danas sam gledala jedan ruž ali nisam ga uzela. :D

      Izbriši
    4. cure svakako probajte Wet'n'Wild ruževe,imam jedan zasad i preodličan je! povoljan,a trajan na usnama ;)

      Izbriši
  2. slične proizvode koristimo :) ova maskara mi je jedna od najdražih,imam i ovo rumenilo i baš ga volim,a garnier noćna krema mi je apsolutni favorit,čim je potrošim kupujem ponovno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj ovu Niveinu, isto je divna.. čak miriše bolje od Garnierove :))

      Izbriši
  3. Super mi je sve od ovog, ali rumenilo najviše. Stvarno je odlično.

    OdgovoriIzbriši