petak, 26. prosinca 2014.

5. rođendan ŠMINKERICA portala


20. prosinca 2014. godine Šminkerica je proslavila svoj 5. rođendan u prostorijala Event Ilica 107.

Pri dolasku na event, Sanja (MelodyOfBeauty) i ja zapravo nismo bile sigurne gdje se nalazi mjesto održavanja no na svu sreću zahvaljujući rozim balončićima Balon centra, uspješno smo stigle na svoje odredište. Neko kratko vrijeme smo morale pričekati kod ulaza kako bi se prostor do kraja uredio te smo tako imale smo prilike međusobno se pozdraviti sa ostalim blogokolegicama i naravno, popričati.


Po ulasku u prostor u kojem se održavala proslava, moglo se primjetiti kako vlada jedna topla atmosfera za koju su bile zadužene autorice portala uz pomoć divnih muffina iz radionice The Cookie Factoryja kojeg osobno obožavam, bombončiće Bombon.hr-a te predivnim svijećama Candle Land-a. Izuzev muffina, na stolovima su se mogli pronaći mini kroasani, divni kanapei od kojih sam sve isprobala (što se mora nije teško) te Green2Go smoothieji koje sam imala prilike prvi puta isprobati nakon dugo vremena.


Nakon što smo omastile brk i popile zdravi smoothie, uputile smo se na svoja mjesta kako bi poslušali prezentacije koje su nam u suradnji sa Šminkericom pripremili Essence, Catrice, Nuxe, Alpstories i Eucerin no prije toga smo imale prilike poslušati priču o nastanku portala predivne Ivane Blažoti (EyeWannaBe). O budućim planovima Šminkerice obavijestio nas je njen trenutni vlasnik Josip.

Već ranije spomenuti brendovi obratili su nam pozornost na vizije svojih brendova i buduće planove koje imaju u pripremi dok nas je jedan novi brend potpuno zaintrigirao. AlpStories je novi, inovativni brend koji je na našem tržištu tek nekoliko tjedana, a više o njemu rekle su nam Zrinka i Martina (DearSkin). Ako posjetite njihovu trgovinu u Arena centru, imat ćete prilike upoznati robota Baltazara koji će smiješati kozmetički proizvod od sastojaka koje samostalno izaberete, a nakon što ste odradili taj dio moći ćete samostalno dizajnirati svoju naljepnicu te tako postati vlasnica vlastitog kozmetičkog proizvoda. Ono što me zaista razveselilo je voucher kojim svaka od nas može kreirati svoje ulje za masažu, hvala AlpStories!


U pauzi od prezentacija imale smo prilike kušati rođendansku tortu te se fotografirati sa blogokolegicama u photo boothu Fotkaone koja je u kratkom vremenu postala pravi hit među nama jer smo samo hvatale jedna drugu za ruke i pravac u booth.


Posljednja prezentacija prije opraštanja bila je od Eucerina koja nas je dodatno nagradio nakon što je sa nama njegova predstavnica podjelila mnoštvo znanstvenih činjenica. To je uglavnom bilo to, kući smo otišle sa jednom divnom vrećicom koju je pečatio logo Šminkerice, a to je otisak usana iliti poljubac koji je bio glavni tokom cijele proslave i bilo ga je posvuda.


Ovim putem bih zahvalila Šminkerici na pozivu jer sam se zaista lijepo provela i uživo upoznala blogerice koje vjerojatno neću imati prilike vidjeti prije 3. Beauty Blog Daya. Hvala vam svima na predivnom danu, niže možete vidjeti ostatak slika, i volim vas sve ♥.

Sanja i moja malenkost
Sanja i Ida
Lucija i moja malenkost

Broj komentara: 7 :

  1. Bilo je baš super i jaaako se veselim sljedećem susretu :D
    Vidi kako smo lijepeee ♥♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja, i ja :))
      Mogla je i bolje slikica, ali za prvi put je čist' ok. ♥♥

      Izbriši
  2. Aaaa, šteta što nemamo nijednu zajedničku fotku :( Kako se nismo sjetile slikat?? Al super je bilo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To sam si i ja razmišljala, šmrc. Šteta :( Bilo je super, da.

      Izbriši
  3. Baš vam zavidim :)
    Jedva čekam BBD :*

    OdgovoriIzbriši