ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

HEAN MATTense ruževi za usne


Kad je riječ o beauty proizvodima, već nekoliko sezona za redom svoju popularnost bilježe mat ruževi. Ali isto tako postaju biti sve više i više cjenovno pristupačniji pa vam danas predstavljam novitet na našem tržištu, a to su HEAN MATTense ruževi za usne.


Brend HEAN proizlazi iz vodeće poljske trvtke koja se već više od tri desetljeća bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda. Njihova kozmetika nije testirana na životinjama te je količina alergena vrlo ograničena. Njihovi proizvodi u Hrvatskoj dostupni su samo u BIPA drogerijama.


O RUŽEVIMA
MATTense ruževi dolaze u šest nijansi od kojih su četiri nešto blaže, a preostale iznimno jarke nijanse. Takve iznimno jarke nijanse posebice su interesantne tijekom ljetnih mjeseci kada uz preplanuli ten lijepo našminkane usne dodatno dolaze do izražaja.


Iako su mat ruževi nešto zahtjevniji kod samog nanošenja, njihova glavna karakteristika je dugotrajnost. Dugotrajnost ovih ruževa je nešto što me zaista iznenadilo, i pri tome ne mislim da su izdržali svega par sati već da su izdržali ponekad i do idućeg dana. Testirala sam ih na sve moguće načine i došla sam do zaključka kako ih treba popraviti samo nakon jela (i to ako jedete nešto ''masnije'').


Tekstura ovih ruževa je dovoljno kremasta da ih možete bez poteškoća nanjeti na usne. Veliki plus ovih ruževa je karakteristika da ne isušuju usne, što je kod većine rjetkost jer pored sve te priče kako hidratiziraju usne, nažalost isuše ih do te mjere da idućih tjedan dana ne poželite mazati usne ničim drugim osim balzamima. Glavni ''krivac'' za hidrataciju je karite maslac, koji se nalazi u formuli ruževa.

Za kraj vas ostavljam sa swatchevima pet nijansi ruževa:







HEAN mat ruževi za usne dostupni su u svim BIPA poslovnicama po cijeni od 39,90 kn.


Jeste li se imali prilike susresti sa ovim ruževima? Koji su vaši najdraži mat ruževi?
*PR uzorak

4 komentara :

  1. 402 i 403 su mi naj.
    Divne nijanse.
    Nisam ih jos probala, ali ne kazem da jednom necu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 404 je divna također. Baš ih volim, preporučam ti svakako

      Izbriši
  2. Gdje se mogu kupiti i dali su trajni na usnama

    OdgovoriIzbriši