nedjelja, 16. ožujka 2014.

Beauty Blog Day 2014


Odmah na početku moram priopćiti kako će ovo biti jedan ležeran kraći post o jučerašnjem eventu koji je bio jako bitan za nas sve beauty bloggerice u Hrvatskoj - Beauty Blog Day.


Ovogodišnji Beauty Blog Day bio je drugi po redu koji se odžao u Hrvatskoj i riječima ne mogu opisati koliko sam sretna što sam dio hrvatske beauty blogosfere te sam imala mogućnost prisustvovati tako nečemu. Event se održao u Restoranu Maksimir, koji je bio naprosto divno raspoređen našim potrebama, pod budnim okom Ane Popović Kišur, urednice portala Ogledalo i njene pomoćnice Mirele - kojima ovim putem zahvaljujem što su nam sve ovo omogućile.

Okupljanje blogerica
Ovogodišnji generalni partner je bio Avon dok su podrška bili brojni drugi poput Essie, Vichy, Biobaza, Kérastase Paris, Nivea, Vogue Eyewear, L’Oréal Professionnel, HP, Ivan Alduk, Volvo MOTO-Ris, NaturHouse, Häagen-Dazs, Mak na konac i drugi. Event je također bio medijski pokriven od strane Budi.IN, Ljepota i zdravlje, Netokracija i Femina.hr.


Cijeli event je bio dobro pokriven organizacijski, prvo je uslijedio pozdravni govor organizatora nakon kojeg je uslijedila edukacija o tome kako povećati čitanost blogova koju je vodila Mia Biberović, izvršna urednica Netokracije. Svima nama je naša koža lica jako bitna i zato nam je Vichy predstavio svoju viziju idealne kože te sa nama podjelio svoj novi proizvod Idéalia Eyes i njegovu namjenu/primjenu - moram priznati da sam iz dana u dan oduševljena Vichyjem kao brendom i da mu se lagano okrećem. Nakon predavanja je uslijedila kratka pauza pod nazivom 'Sweet break by Avon' u kojoj su baš svi uživali, sumnjam da su nečija nepca ostala razočarana, ipak slika govori tisuću riječi.


I tako zaslađene smo bacile oko na štandove sa brendovima koji su bili podrška našem eventu i raspitali se o tipu naše kože, o tome koliko je naša kosa oštećena, novim proizvodima i drugim stvarima koje su nas zanimale. Nešto prije podneva na našem rasporedu bila je edukacija o tome kako promovirati blog koju je vodila Martina Lovrić, manifest.hr/MojPosao te kao šećer na kraju, Lucija Jospović iz Avona nam je održala prezentaciju o tome kako oni gledaju na blogere i suradnju sa istima - iskreno, tako zanimljiviu ženu do sada nisam upoznala. Prije ponovnog punjenja naših želučića, ovoga puta ručkom, imali smo prilike sudjelovati u diskusiji 'Beauty brendovi vs. Beauty blogerice'.


O ručku ne želim pričati jer naravno, slika govori više od tisuću riječi.. no ipak ću napomenuti kao je švedski stol bio i više nego zadovoljavajuć i po mojem ukusu. Punih želičića smo ponovno posvetile pozornosti brendovima koji su nam stajali na usluzi i raspitali se o onome što nas je zanimalo. Nešto prije 15h okupili smo se svi na jednom mjestu kako bi Ana i Mirela uručile nagrade Martini Lolić sa bloga Dear Skin koja je zasluženo osvojila titulu beauty blogerice 2013. godine, naravno nije to to bez torte i šampanjca koje smo svakako imali.


Za sam kraj smo se međusobno ostale družiti i uživati u društvu jedne drugih, moram priznati da mi je bilo jako lijepo i da slike svjedoče tome. Nadam se da sam vam u ovom "kraćem" postu mogla barem malo prikazati i opisati kako je sve to izgledalo.

Slike u vlasništvu Matee, Andree i Valentine
 Za kraj moram reći kako je dan bio vrlo ležeran, sklopila su se neka nova prijateljstva i naravno učvrstila neka stara koja su se do sada zasnivala na online komunikacij. Veliko hvala Matei sa MissKitschBloga, Andrei sa bloga Mala Trubica i Valentini sa bloga Leptirich na divnom društvu koje su mi pravile. Također treba spomenuti Ružicu sa bloga Ružica Glam i Mikku sa bloga Mikka's Makeup Box.


Nadam se da vam se svidio post, želim čuti vaše komentare! Ljubi vas sve vaša Ithara ♥ 

Broj komentara: 26 :

  1. Hvala ti na ovom osvrtu na BBDay i drago mi je da si uživala. Nadam se da se vidimo i iduće godine :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala vama (tebi i Ani) što ste nam to omogućile i naravno, vidimo se iduće godine :)

      Izbriši
  2. joooj kako nam je bilo dobro! cure su stvarno divne, drago mi je što je bilo između ostalog jako puno smijeha i da smo se zabavile, da nam je više ovakvih događaja u godini. prilika da se sve okupimo <3 ti i ja se moramo uskoro opet vidjeti na nekoj kavi da razmjenimo još dodatno dojmove, hihi :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaaaaa, toliko da bih ponovno da je taj dan!! Slažem se no to ne znači da si ih ne možemo stvoriti ;D

      Ja sam ti slobodna, samo se javi.. dok je sunca, lako me dobiješ za čaj :*

      Izbriši
  3. Pa ne znam jesmo li uspjele pošteno i progovoriti na kraju :( Previše je bilo uzbuđenja i previše novih lica na jednoj hrpi...nadam se da će biti još koja prilika za ležernije ćaskanje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema veze, budemo neki drugi put.. ako si ikad za kavu/čaj u Zagrebu, slobodno se javi. :))

      Izbriši
  4. bilo je zaista odlično...samo nas je bilo jako puno da bi uspjele doći do svake i malo brbljati :) sve u svemu, drago mi je i da sam te vidla na par minuta, bitno da nam je svima ostao u lijepom sjećanju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zbilja je bilo 'previše'.. toliko poznatih na jednom mjestu i nemoguće je sa svakim popričati, ali eto barem sam ti se javila :D

      Izbriši
  5. Bas su super slike, vec sam to negdje rekla, drago mi je da ste se zabavile :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super su fotke kod svih blogerica, vidi se da vam je bilo baš lijepo :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje su nešto lošije jer mi se nije nosio fotić, vrlo vjerojatno bi baterije otišle u roku sat vremena.. ali da, bilo je lijepo :)) Ima da iduće godine dođeš!

      Izbriši
  7. super slike, super pokloni :)
    sviđa mi se tvoja traper košulja, ili mi se samo čini da je traper :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Da, pokloni su divni samo ne znam što nam poručuju sa silnim anticelulitnim preparatim :D Meni je najnaj Vicy.

      Dobro ti se čini, traper je :D Hvala još jednom, draga. :*

      Izbriši
  8. Joj, ti anticelulitni... :D Super će doći, ali, i mene zanima da li nam imaju nešto za poručiti... :D A možda jednostavno žele da im i dalje budemo tako lijepe i pametne.. :) I, nadam se da ćemo se sljedeći put uspjeti upoznati... :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti i trubica ste sve rekle pa ću ja samo kopirati vaše postove i zalijepiti ih na svoj blog haha. Baš mi je drago što smo se družile. Hvala ti i pozdravljam te do idućeg puta <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. NE MOŽE! :P I meni je bilo drago što smo se upoznale i nadam se da ćemo se vidjeti i prije ;) ♥♥

      Izbriši
  10. Ja sam se tek danas pošteno dokopala kompjutera!
    Joj, diiiiivno se sjetiti svega!!
    Idem i ja sada u slaganje i pisanje članka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelda? Ja bi se tako vratila tamo :))) Sve što je lijepo zaista kratko traje.

      Čeeeekaaam! :*

      Izbriši
  11. Super ste, curke! :D Šteta što se nismo više podružile! :D Bit će, slijedeće godine! :D

    OdgovoriIzbriši
  12. I ja bih se družila malo više :(

    OdgovoriIzbriši
  13. Vidi se na raznim fotkama koliko smo uživale, nama ovisnicima djte samo kozmetike i ne puštajte nas tri dana van :D
    Jedva čekam ponovno naše okupljanje i hvala ti na čestitki <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je istina, dajte nam i nama ništa više ne treba.. osim hrane :D I ja isto i nema na čemu ♥

      Izbriši