srijeda, 20. svibnja 2015.

CATRICE All Matt Plus | 010 Light Beige


Otkako sam prestala sa korištenjem eksfolijanta primjetila sam kako mi je lice znatno blijeđe i tako je moj omiljeni Vichy Teint Ideal puder pretaman i žut da bi ga nosila usred bijela dana. Na Catrice eventu koji se održao u travnju, imala sam prilike isprobati pudere iz njihovog asortimana i tako sam uz pomoć kolegica blogerica pronašla savršeni, All Matt PLUS.


AMBALAŽA
Puder dolazi u predivnoj mat staklenoj ambalaži sa sjajno crnim poklopcem. Ono što ovaj puder čini vjerodostojnim je činjenica kako preko mjesta gdje se dodiruju poklopac i sama bočica bude preljepljena prozirna naljepnica te ste time sigurni kako ama baš nitko nije koristio vaš puder prije vas.


Pumpica kojom se dozira puder je poprilično čvrsta i lako se ''rukuje'' sa njom. Dovoljna su dva pristiska kako bi nanjeli puder na cijelo lice.



O PUDERU
Puder dolazi u pet nijansi od kojih sam osobno imala prilike vidjeti samo četiri u drogerijama. Evo što iz Catrice-a kažu o njemu:

Savršena osnova za sezonski izgled: mat ten. All Matt Plus tekući puder kontrolira neželjeni sjaj - cijeli dan. Svilenkasta tekstura, koja je bez ulja, nudi odličnu prekrivenost kako bi malene nesavršenosti kože nestale. U isto vrijeme, lagano reflektirajući pigmenti osiguravaju svilenkasti mat i besprijekoran završetak, bez efekta maske. Dermatološki testirano. 

Tekstura pudera je lagano kremasta, prilikom nanošenja se poprilično brzo upija i matira na koži.
Cijena pudera je 54,90 kn.


SASTAV



MOJI DOJMOVI
Osoba sam koja nema naviku koristiti puder na dnevnoj bazi, uglavnom to bude za neki izlazak vikendom no ipak zna se nekada dogoditi da mi treba tokom dana. Prije nekoliko dana sam imala promociju i kako je bio poprilično topao dan tako sam se odlučila posegnuti za ovim puderom jer navode kako je matirajući i drži lice pod kontrolom od neželjenog sjaja. Moja t-zona je rijetko masna no ipak zna se dogoditi da se ponekad zasjaji no sa ovim puderom to se nije dogodilo, izdržao je dobrih 9 sati na mojoj koži i položio test. Naime bilo je perioda kada mi se lice zaznojilo i bojala sam se da će se skinuti kada bih lagano tapkala prstima po licu no nije. Vrijedi spomenuti kako sam neposredno prije nanošenja lice pilingirala i hidratizirala stoga u mom slučaju nije naglasio isušene dijelove kože kada ih nije bilo, stoga preporučam pilingiranje ako vam se zna kao i meni posebno isticati dio između obrva. Prekrivenost je slabija, lijepo ujednači ten no nisam sigurna kako bi se ponašao na koži koja je sklonija aknama i malo ''težim'' prištićima. Još jedan veliki plus je činjenica s kojom lakoćom se skida sa kože, za razliku od Vichy pudera, skinula sam ga bez problema samo sa vlažnim maramicama.





Jeste li isprobali koji Catrice puder? Biste li voljeli isprobati ovaj?
*PR uzorak

Broj komentara: 12 :

  1. Šteta što ga nisam uzela kad sam imala priliku xD Dobro bi mi došao za ove tople dane...

    OdgovoriIzbriši
  2. Malo me sram, ali nisam isprobala još niti jedan njihov puder. Trenutno mi ne treba novi, ali razmišljam o tome da si kupim Nude Ilusion, a sad mi i ovaj zvuči zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je najsvijetlija nijansa Nude Ilusiona bila prežuta tako da sam uzela ovaj onda, imam Vichy puder no postao mi je isto žućkast tako da mi je ovaj sam ili u kombinaciji odličan.

      Izbriši
  3. Meni ovaj puder ima odlicno prekrivanje, prekrije pristice, jedino ako imam bas neki tvrdokorni za prekrit dodam malo korektora, al inace mi je super i fino mi mirisi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina. :) Samo ja ga ne koristim stalno, na dnevnoj bazi pa ono, s vremena na vrijeme.

      Izbriši
  4. Ja sam ga koristila vrlo kratko i prosledila dalje :/ 020 mi je bila prečudna, narandžasto-žućkasta nijansa... ne znam. Nisam bila oduševljena vlažnjikavim osećajem na koži nakon nanošenja... kao da se neće upiti. Tebi lepo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se upio vrlo brzo. Baš mi je žao što ti nije odgovarao..

      Izbriši
  5. obožavam ga, meni je savršen jer ne volim preteške pudere :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Tako sam htjela isprobati ovaj puder i nisam našla nijansu za sebe :( Ona srednja nijansa mi je presvijetla a najtamnije nijanse su roze ili narančaste, šteta jer bi ga stvarno htjela probati...

    OdgovoriIzbriši