subota, 5. studenoga 2016.

Predstavljena FOREO LUNA play u Hrvatskoj


Sjećam se kao da je bilo jučer kada su nam prvi put u Hrvatskoj predstavili FOREO uređaje, tada su to bile LUNA i LUNA mini za kojima su instantno svi poludjeli, u pozitivnom smislu. Od tog dana mi je velika želja bila isprobati jednu od njih no nažalost do danas to nisam imala prilike stoga mi je sada iznimno zadovoljstvo i čast predstaviti vam novitet kojeg je FOREO nedavno predstavio našem tržištu.


AMBALAŽA
Prije svega bih željela pohvaliti FOREO tim na predivno upakiranoj ambalaži.



LUNA play uređaj prije svega odlikuje jedinstven silikonski dizajn, veličine francuskog makarona koji je u potpunosti neabrazivan. Meka i glatka silikonska površina izuzetno je nježna prema koži i samim time ultra-higijenska i sigurna za kožu. Silikonski materijal je neporozan, brzo se suši i sprječava nakupljanje bakterija zbog čega je 35x više higijenski u odnosu na najlonska vlakna. Silikon je također hipoalergen te ne sadrži BPA i ftalate.



O UREĐAJU
LUNA play najmanji je inovativni uređaj za dubinsko čišćenje lica te predstavlja savršen uvod u LUNA liniju uređaja. Dostupna je u 7 različitih boja te objedinjuje T-Sonic tehnologiju i kompaktni dizajn za zabavno i učinkovito dubinsko čišćenje lica te svjež i zdrav izgled kože.

Utemeljeno na rezultatima kliničkih ispitivanja, LUNA play uklanja 99,5% nečistoća i sebuma, mrtve stanice kože te ostatak šminke. Također poboljšava apsorpciju proizvoda za njegu kože, ujednačava ten i obnavlja teksturu kože.



ZNAČAJKE
➙ jednokratna baterija - omogućuje do 100 korištenja
➙ kompaktan i prikladan za putovanja
➙ 1 intenzitet pulsacija
➙ u potpunosti vodootporan
➙ prilagođen svim tipovima kože
➙ poboljšava upijanje proizvoda za njegu kože
➙ meke silikonske dodirne točke uklanjaju mrtve stanice kože, odčepljuju pore od ostatka šminke kao i 99,5% nečistoća i sebuma
➙ ujednačava ten i obnavlja teksturu kože
➙ pristupačna cijena


_________________________________

LUNA play dostupnost u Hrvatskoj: dm-drogerie markt
FOREO proizvodi, LUNA mini i LUNA play od sada su dostupni u dm-drogerie markt prodavaonicama diljem Hrvatske, točnije 1. studenog.

Također tjekom studenog u sklopu dm active beauty Svijeta prednosti članovi ostvaruju -25% popusta na uređaj LUNA mini, u zamjenu za 10 bodova. Osim u dm prodavaonicama LUNA play možete kupiti i online na foreo.com.




Biste li voljeli isprobati FOREO LUNA play? 
*PR uzorak

2 komentara :

  1. U zadnje vrijeme svuda iskace i bas bih ga sad i ja voljela probati, kao blogerica u svrhu dobre recenzije, ali i za sebe, privatno.
    Bas me zanima koliko pomaze, imam frendicu koja se bori s aknama nakon sto je prestala piti hormonalne pilule.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to nakon kontracepcijskih pilula, uff.. gadan period.

      Izbriši