srijeda, 23. kolovoza 2017.

SLEEK Blush | Pixie Pink


Sjećam se kao da je bilo jučer kada sam prvi put naručila sa Sleek stranice. Pomalo nesigurna u sam proces online naručivanja kao i činjenicu hoće li to zaista stići na moju adresu, naručila sam svoju prvu paletu. Ne znam sjećate li se no bila je to 'Oh So Special' paleta nakon koje je uslijedila i 'Au Naturel'.  Dan-danas nisam požalila.

Sljedeće na redu bilo je dugo željeno rumenilo ali eto nisam ga uspjela naručiti jer su me moje cure preduhitrile i naručile mi ga za moj 24. rođendan.



O RUMENILU
Baš kao i ostali Sleek proizvodi, ambalaža ovog rumenila je zapravo u potpunosti ista kao i kod paleta samo znatno manja. Vrlo je kvalitetna i čvrsta, a veliki plus je i ogledalo koje se nalazi s unutarnje strane pa se tako recimo bez problema možete našminkati ukoliko nemate veće ogledalo pri ruci.   

Ono što je po meni jedina zamjerka mat ambalaža kozmetičkih proizvoda to što su oku lijepe no brzo se uprljaju otiscima prstiju.

➛ TEKSTURA I APLIKACIJA

Tekstura rumenila na dodir prstima je nježna i lagano puderasta.
Prilikom nanošenja sam ponekad izmjenjivala različite kistove kako bi vidjela kako se rumenilo ponaša prilikom samog uzimanja proizvoda ali i samog nanošenja. Ponekad sam koristila RealTechniques kist koji je iznimno nježan, i sa njim bi uzela dovoljnu količinu rumenila no ipak bi ga bilo potrebno dograđivati (osim ako zaista grubo ''ubodete'' u pan pa tako uzmete dovoljno proizvoda), a ponekad sam posegnula za Bobbi Brown kistom čije su dlačice nešto grublje i sa njim bi uspjela savršeno dozirati i nanijeti rumenilo. 




➛ TRAJNOST

Kako ne posjedujem niti jednu nijansu izuzev 'Pixie Pink' tako nisam u mogućnosti usporediti trajnost ostalih rumenila u odnosu na ovo koje imam no ono što vam mogu reći je da ovo rumenilo niti malo ne izgubi pigmentaciju na koži tokom dana/noći što u globalu znači da će vam se jednako zadržati na licu kao i prilikom nanošenja, ne naglašava niti se uvlači u pore i ono najvažnije, sporo se troši. 




➛ SASTOJCI

Mica, Talc, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Teraisostearte, Nylon-12, Magnesium Stearate, Jojoba Esters, Dimethoicone, Pyethylene, Phenoxyethanol, Chloroxylenol May Contain [+/- CI.  77891,  CI. 15850, CI. 45410, CI. 77360, CI. 19140, CI. 15985, CI. 77492, CI. 77491, CI. 77499, CI. 77742]




➛ FINALNA PRESUDA

Iako sam već duže vrijeme vjerna Catrice i Inglot rumenilima, moram priznati kako me je ovo rumenilo u potpunosti osvojilo. Za svojih 8g proizvoda koji se kako sam prethodno već spomenula, zaista sporo troši, omjer cijene i kvalitete je i više nego odličan. Kako bi se oduvijek fokusirala na neka mauve rumenila, ova nijansa ''roze žvakače gume'' bila je neki izlazak iz komfor zone jer zaista nisam navikla na tako nešto. 


Rumenilo na licu bez podloge, suptilno naneseno


Veliki plus za kraj, Sleek ne testira svoju kozmetiku na životinjama, a njihove proizvode od ove godine možete pronaći u odabranim Muller drogerijama. Cijena rumenila kod nas je 55 kuna, ali ako se ipak odlučite za kupnju preko službene Sleek stranice, tada ćete ga platiti 45 kuna. 



Imate li koje Sleek rumenilo? Kako vam se čini? Koje nijanse (od njih 11) su vam najprivlačnije?

2 komentara :