četvrtak, 17. kolovoza 2017.

WET N WILD Mega Last Catsuit tekući ruževi


Iako sam tek nedavno postala vlasnicom najnovijih Wet n Wild tekućih ruževa jednostavno nisam mogla dočekati, a da vam ne iznesem svoje prve dojmove o njima. Smatram kako slobodno mogu reći da sam postala velika ljubiteljica tekućih ruževa, ponajviše zbog same činjenice da se ruževi osuše na usnama i ne miču sa njih, u većini slučajeva. 



Na našem tržištu je trenutno dostupan poveći izbor tekućih ruževa no i dalje se neki ne mogu mjeriti sa onima Jeffree Star ili Kat Von D no čini se kako su upravo ovi ruževi iznimno hvaljeni od strane stranih blogerica ali i YouTuberica.

Naime pojavu Mega Last Catsuit ruževa na našem tržištu iščekujemo otkako su ih najavili i napokon smo ih ovog kolovoza i dočekali.


O RUŽEVIMA

➛ FORMULA


Prva stvar na koju trebate obratiti pozornost kod tekućih ruževa jest njihova formula. Naravno, ništa nije savršeno jer kako skuplji tako i jeftiniji proizvodi imaju svoje mane ali i vrline.

Lagano kremasta do tekuća formula ovih ruževa zasigurno čini odličan posao na usnama jer se matira unutar nekoliko sekundi. Zapravo imate dovoljno vremena za nanjeti ruž, ali i popuniti neke ''nedostatke'' koje niste u prvom mahu uspjeli. Još jedna odlična stvar je sama činjenica koliko su ovi ruževi lagani na usnama, nešto poput TheBalm Meet Matt(e) Hughes ruževa, ako ste ih isprobali.



➛ APLIKACIJA

Prije same aplikacije osvrnula bih se na amabalažu, naime, njen izgled je identičan onoj Jeffree Star ruževa kako samim izgledom tako i aplikatorom. Da se razumijemo, ne ističem to kao negativnu stvar, već samo želim ukazati kako upravo taj identičan aplikator čini aplikaciju zaista lakom. Dakle, rekla bih kako je dovoljno jednom aplikatorom preći preko usana i prekrit ćete ih u potpunosti.



➛ TRAJNOST

Još jedan plus ovih ruževa je to što se ne uvlači u pore usana, naravno ako su dobro pripremljene (ako ste ih pilingirali) i samim time može izdržati na usnama od 5-6 sati bez popravaka. E sad, testirala sam ga na sve moguće načine i ono što mogu reći jest da se ne prenosi na čaše kada ispijate piće, pretpostavljam da se ni ne razmazuje kada se ljubite jer sam sa njim jedino ljubila prijateljicu u obraze no ono što mogu još nadodati jest da će se lagano izgubiti sa sredine usnana, točnije unutarnje strane, ukoliko jedete masniju hranu. Što to znači? Da ćete ga morati ukloniti i ponovo nanjeti. 



➛ SASTOJCI

Isododecane, Cyclopentasiloxane, Octyldodecanol, Trimethylsiloxysilicate, Disteardimonium Hectorite, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polymethylsilsesquioxane, Triacontanyl PVP, Propylene Carbonate, Silica Dimethyl Silyate, VP/Eicosene Copolymer, Polyethylene, Copernicia Cerifera Carnauba Wax, Phenoxyethanol, Phytosteryl Macadamiate, Sorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Tocopherol
MAY CONTAIN: Titanium Dioxide CI 77891, Red 7 Lake CI 15850, Yellow 5 Lake CI 19140, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Red 28 Lake CI 45410, Red 6 CI 15850, Red 30 Lake CI 73360, Blue 1 Lake CI 42090, Yellow 6 Lake CI 15985 0716



FINALNA PRESUDA

Smatram kako ove ruževe ne mogu usporediti sa Jeffree Star ruževima s kojima ih uspoređuju, što zbog gore spomenute ambalaže ali i same kvalitete. Ono što mogu reći da ukoliko usporedim sve faktore ovih ruževa sa preostalih šest brendova tekućih ruževa koje posjedujem, ovi zasigurno dijele prvo mjesto sa TheBalm tekućim ruževima kojima sam također oduševljena.

Velika prednost je što ne isušuju usne i ne nakupljaju se s unutrašnje strane usana kao velika većina.

U Americi je trenutno dostupno trinaest nijansi dok kod nas možete pronaći svega sedam na Wet n Wild policama u DM drogerijama i BIPA prodavaonicama po cijeni od 39,90kn.

A sada vas ostavljam sa swatchevima nijansi Rebel Rose i Berry Recognize





Jesu li vas zainteresirali ovi tekući ruževi? Kakav je vaš odnos s tekućim ruževima općenito? 

4 komentara :

  1. bila sam u bipi ali ih nisam vidjela, jer da jesam, barem jedan bih uzela..
    Berry Recognize mi je ljepši *__*

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupila jučer Rebel, odličan je!

    OdgovoriIzbriši