četvrtak, 10. kolovoza 2017.

THEBALM Meet Matt(e) Nude


Moglo bih se reći kako sam TheBalm Meet Matt(e) Nude paletu željela otkako sam ju prvi put vidjela kod nas na policama. Sjećam se kako sam tada pomno čitala razno-razne recenzije kako stranih, tako i naših blogerica kako bih vidjela isplati li mi se zaista uložiti u nju ili ne, i gle čuda, stigne mi na adresu da ju isprobam.

Ambalaža ove palete nešto je drugačija od uobičajenih, a ono što ju izdvaja od ostalih jest to što je načinjena u potpunosti od tvrdog kartona. Jedan od razloga zašto volim raditi sa njom jest to što je njen prednji dio, koji također sadrži jedno veliko ogledalo, iznimno savitljiv pa ju tako možete i savinuti ukoliko šminkate nekoga drugoga.



O PALETI
Paleta sadrži devet mat sjenila u količini od 25,5g (što je 2,8g po sjenilu). Njene nijanse su više neutralnih, zemljanih tonova što je za ljubitelje 'nude' izgleda i više nego savršeno.

Što se tiče nanošenja sjenila, nanose se iznimno lako i zaista se minimalno truse pri nanošenju, za razliku od nekih drugih mat sjenila. Njihova tekstura sjenila je pomalo puterasta dok je pigmentacija zaista vrhunska, što ćete moći vidjeti i na samim swatchevima. Sama postojanost sjenila mi je s vremena na vrijeme varirala za što mislim da je ''kriva'' baza za sjenilo jer kada bi nanjela samo korektor onda bi se sjenila zaista dugo zadržala na kapcima.


Ono što ovu paletu čini posebnom su sami nazivi nijansi koji u sebi sadrže ime i prezime. Naravno kako se radi o Meet Matt(e) paleti tako nazivi svih sjenila u sebi nose ime Matt no prezimena u nazivu svakog sjenila su različita. Ova paleta je idealna za kreiranje jednostavnih dnevnih look-ova ali i nešto tamnijih i dramatičnih.


SASTAV
MICA, BORON NITRIDE, POLYETHYLENE, SILICA, ISOEICOSANE, PTFE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SYNTHETIC WAX, POLYISOBUTENE, HYDROGENATED LECITHIN, KAOLIN, DIMETHICONE, SODIUM DEHYDROACETATE. MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR [+/- IRON OXIDES (CI77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MANGANESE VIOLET (CI 77742), ULTRAMARINES (CI 77007), CARMINE (CI 75470)]
____________________________

Na fotografiji niže nalaze se swatchevi svih nijansi rađeni bez baze za sjenilo, naime prošla sam svega jednim potezom tako da možete procjeniti kolika je zapravo pigmentacija sjenila. Ono što je pohvalno jest činjenica kako su sva sjenila jednako jako pigmentirana i niti jedno ne odskače kako teksturom tako niti pigmentacijom.



Gledajući sveukupnu sliku ove palete, za svoju cijenu od +300kn, sjenila su izuzetno kvalitetna. TheBalm je kao brend poznat po tome da su im proizvodi kvalitetni tako da nije ništa manje za očekivati od ove palete. Smatram li kako je preskupa? Mislim da je svakako daleko iznad budžeta studenata i/ili osoba koje svoju plaću moraju izdvojiti za nešto prijeko potrebnije no ukoliko ju stvarno želite, onda se zaista isplati uštedjeti.


Imate li koju TheBalm paletu? Jeste li se susreli sa ovom paletom? Kako vam se čini? 
*PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar