četvrtak, 25. siječnja 2018.

Proizvodi koji su obilježili 2017.


Znate li koliko sam vam jako željela predstaviti svoje favorite za 2017. godinu?! Zašto željela? Moja memorijska kartica je odlučila ne surađivati i praviti se kao da slike nisam niti slikala tako da je nažalost sve palo u vodu.

Da ne dužim previše, ipak sam odlučila napisati neke od tih favorita koji su obilježili prošlu godinu.


SKINTEGRA Clarion + Hydra B
Krenut ćemo od preparative o kojoj zaista rijetko pišem, a evo o Skintegri baš imam post u pripremi tako da neću previše ''rejvat'' o njoj u ovom postu.

Clarion i Hydru sam uzela odmah bez razmišljanja, baš kao i Naro ali evo ovaj dvojac me nekako više oduševio. Ne sam oda je moje lice znatno čišće i mekše na dodir (kao da do sada nije bilo dovoljno meko) već se i vidljivost onih prvih bora smanjila što je itekako ogroman plus kod mene.



WET N WILD Mega Last tekući ruževi
Otkako su došli na tržište, tekući ruževi su postali neizostavan dio moje makeup rutine. Istina je da s vremena na vrijeme na usne nanesem običan ruž no to ipak nije to kada je u pitanju trajnost.

O ovim ruževima sam vam pisala ovdje no glava neće boljeti ako napišem još pokoju riječ. Ono što ove ruževe izdvaja u moru ostalih jest njihova trajnosti i osjećaj koji ostavljaju na usnama. S obzirom da sam ih testirala na sve moguće načine mogu samo reći kako su preživjeli skoro sve, a osjećaj koji ostavljaju na usnama neposredno nakon nanošenja i nakon nekog dužeg vremena na usnama je jednak onome kada nemate baš ništa. Ugodan i trajan, sjedi 5+.



I ♥ MAKEUP Unicorns Heart highlighter
Osobno nisam ljubitelj highlightera koji svojim izgledom skoro pa podsjećaju na dugu i jednoroge no ovaj sam dobila kao dio PR-a Pink Pande stoga sam ga odlučila isprobati. Na oko mi nije bio lijep kao što mi niti njegovo pakiranje nije praktično, pogotovo ako putujem, doslovno zauzme pola kozmetičke torbice.

Ako sam ikada u životu voljela neki highlighter, makar na daljinu, onda je to bila vječna Mary-Lou Manizer koju nažalost niti nemam u svojoj kolekciji no mislim da mi niti nije potrebna otkako imam ovaj jer su kombinacije sa njim zaista brojne.



ARDELL '120 Demi Black' trepavice 
Baš kao i većina djevojaka, često sam kupovala trepavice preko eBay-a ne znajući koji stil mi u potpunosti odgovara niti kako ih uopće pravilno staviti. Stajale su tako po godinu, nekada i dvije dok ih jednostavno nisam proslijedila nekome kome su bile potrebne.

S obzirom da je Ardell dostupan preko Diviana trgovine u samom centru Zagreba, odlučila sam uzeti dva pakiranja i konačno isprobati kvalitetnije trepavice. Jedan od duplih pakiranja u sebi je sadržavao maleno DUO ljepilo zajedno sa preciznom plastičnom pincetom što je itekako bio plus neiskusnoj blogerici poput mene.

Suma summarum, ove trepavice su postale moja najveća ljubav jer ne samo da se lako zalijepe već i jako lijepo izgledaju na očima, a ja već sada imam pet pari upravo tih, gore navedenih.



ZOEVA Nude Spectrum paleta
Od prvog dana kada sam ju ugledala na internetu do prvog dodira kada je stigla iz Amerike u moje ruke, ova paleta je bila sve što sam ikada željela. Pravi mali neutralni raj!

O paleti sam vam već pisala na blogu no vrijedi istaknuti još koju o njoj i ovdje. Vjerujem kako nikada do sada u svojoj kolekciji nisam imala tako puterasta i nježna sjenila, doslovno su idealna za blendanje jer se lijepo upotpunjuju i stapaju da zaista lijepo izgledaju na očima. Vrlo često znam samo nanijeti dvije nijanse, malo highlightera u unutarnji kut oka plus umjetne trepavice i to je to.




Mislim da je ipak u neku ruku bio plus što vam nisam pisala o +15 proizvoda koji su moji favoriti već izabrala pet-šest onih koje zaista volim i koji su me naprosto oduševili.


Imate li koji od ovih proizvoda u svojoj kolekciji? Biste li željeli? Koji su vaši top favoriti 2017. godine? 

2 komentara :