petak, 25. travnja 2014.

VIDEO TUTORIJAL: 'Hooded' look

Tokom jednog dužeg perioda sam se jako mučila sa svojim kapcima, propitkivala sam se zašto niti jedan look koji radim na mojim očima ne izgleda nimalo nalik na onaj kojeg sam pokušala 'kopirati'. Shvativši kako imam spuštene kapke sa kojima ne mogu baš štogod poželim, počela sam istraživati na koji način ih istaknuti i dati im neki smokey efekt.

Ukoliko nemate spuštene kapke, a niste sigurni koji je vaš oblik očiju te kako ih našminkati ne brinite već pročitajte moj stariji post - Prilagođavanje makeup-a vašem tipu/obliku očiju.

Look koji sam za danas pripremila je nešto blaža verzija smokey eyes-a, bolje rečeno dnevna verzija. Ukoliko želite da bude večernja preporučam da na smeđu boju koristite kao podlogu (nanesite ju manje nego ja) te polako gradite crnu na njoj, malo po malo.



Video kojeg ste mogli pogledati snimljen je prije nešto manje od mjesec dana kod moje prijateljice, znate ono kada odete na sleepover pa vam na um padnu svakakve stvari.. eto nama je te večeri pala ova. Snimale smo nekih sat vremena od kojih sam ja dio propjevala (što je na nekim djelovima video vidljivo), molim da mi ne zamjerite, i naravno editirale smo dugo u noć ili bolje rečeno jutro. Cijeli video sniman je mini iPadom tako da kvaliteta opet nije vrhunska, nisam ni ja vrhunski video bloger, dok je rasvjeta s druge strane po meni bila fantastična. Isto tako napominjem kako nisam imala svoje kistove niti šminku tako da sam u nekim djelovima improvizirala i malo sam pomješala raspored nanošenja šminke (puder sam prvi nanjela, eto to vam je dokaz kako ga ne nanosim uopće).


Kako vam se svidio video tutorijal? Želite li još takvih?

Broj komentara: 17 :

  1. Sviđa mi se sve, kvaliteta je jako dobra i slike su prekrasne, baš što kažeš, rasvjeta je super :D Samo nastavi tako!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Tko bi rekao da jedan mali iPad mini može tako kvalitetno usnimiti nešto. :)

      Izbriši
  2. Bravo za trud! Odlično je! :D Samo nastavi :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)) Ne znam kada će se stvorit prilika za nešto novo, ali kada bude - vidjet ćete :*

      Izbriši
  3. Video je jako sladak i sviđa mi se! :D Naravno da bi bilo korisno da objavljuješ još tutorijala iako sam ne koristim žensku šminku. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Rado bi ih češće radila ali nemam Mac pa mi je teže ovako editirati no pokušat ću tu i tamo pokoji ubaciti. :)

      Izbriši
  4. Super je ispalo za prvi put, stvarno je kvaliteta skroz dobra! Mene uvijek stilta kako ti meni potpuno drugačije izgledaš s cvikama i bez...lijepa si mi i ovako i onako, ali totalno mi je druga faca :) Snimi još koji video obavezno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) To sam čula nebrojeno sinoć da izgledam drugačije, a valjda to tako mora biti :D

      Izbriši
  5. I meni si drugačija bez naočala :) Vidi se da si/ste se zabavljale dok si snimala video :D Svakako sam za još videa ovog tipa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, i da jesmo, bilo je zabavno ali kasnije naporno. :D

      Izbriši
  6. Ja moram prokomentirati rupicu na bradi! Meni je to totalno slatko! :) I slažem se sa curama, skroz drugačije izgledaš sa i bez naočala.. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hoćemo još! Ajme kako si ti meni divna!!!! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nek ti ovo <3 reće koliko ti zelim sreće! sretan rođendan sa malim zakašnjenjem <3 ♫

      Izbriši
  8. Bravo za video, samo snimaj i dalje ;) Lijepa! :)

    OdgovoriIzbriši