četvrtak, 26. lipnja 2014.

Juliana Nails CRO | Ekstenzije trepavica

Slika preuzeta sa stranica Juliana Nails
Nedavno sam sudjelovala u natječaju i tako osvojila ugradnju ekstenzija trepavica no kako ja nisam neki fan toga odlučila sam darovati jednu od svojih čitateljica.


Nisam htjela da ovo bude neki tipičan post ili nešto pa sam tako ostvarila na neki način suradnju sa čitateljicom. Lara L. bila je sretnica koja je osvojila ugradnju ekstenzija trepavica u salonu Juliana Nails te je sa vama odlučila podijelit svoju priču prije i nakon ugradnje.


"Ja sam Lara i napisat ću vam par riječi o Juliana Nails trepavicama (ekstenzijama), koje sam putem Ith's Corner dobila priliku isprobati.

Jako volim makeup i primjećujem kako većina lookova puno bolje izgleda sa umjetnim trepavicama no stavljanje umjetnih trepavica iziskuje praksu i dovoljno vremena na raspolaganju prije izlaska ili neke svečane prilike. I sama sam uništila nekoliko pari trepavica, dok nisam naučila tehniku. Uz to, jeftinije trepavice mogu izgledati poprilično umjetno, a često je kod svih potrebno povući crtu tušem, da se ne vidi razmak između crte umjetnih trepavica i korijena pravih, za što opet treba i vježbe i volje i vremena.
I svakodnevni make up ima nekolicinu problematičnih točki. Nosim tvrde kontaktne leće i borim se s alergijama, tako da mi svaka neželjena trunčica u oku jako smeta. Oko počne suziti i, osim što uništi šminku, leće se tako zamute da ništa ne vidim i jedino rješenje je izvaditi i oprati ih, što je malo problem ako hodam cestom ili se vozim tramvajem. Također, koža oko očiju mi je prilično osjetljiva, tako da ne koristim vodootporne maskare, jer se teško skidaju. Ako primjetim da se maskara trusi ili me čak peče za oči, odmah je bacam, što baš i nije veselo za novčanik, a i žao mi je neiskorištenog proizvoda. Isto tako, mnogo puta se odlučim odspavati pola sata duže, umjesto da se šminkam i onda me ljudi čitav dan ispituju jesam li bolesna i da izgledam nenaspavano (koja ironija) xD.
Inače, moje trepavice su solidno dugačke i guste, ali su spuštene, a ja još nisam ovladala uvijačem za trepavice (čak ga i ne posjedujem, shame on me!). Gospodična koja mi je stavljala ekstenzije kaže da su mi na desnom oku duže, a na lijevom gušće, što je još jedna mana oko koje se mogu nervirati. Uz spuštene kapke i oči crvene od alergije/leća, možete zamisliti kakav dojam ostavljam, a ne koristim nikakve ilegalne supstance. Osim toga, korijen trepavica mi je gotovo žut, tako da ne bih mogla ni ugraditi npr. parcijalne trepavice, jer bi se itekako vidjela razlika.
Bez šminke, primjetit ćete da trepavice ne primjećujete
Nikada se prije nisam interesirala za ugradnju trepavica, pa tako nisam ni znala što u salonu Juliana Nails mogu očekivati. Znala sam samo da su proizvodi kvalitetni jer ih tamo nabavlja dosta drugih salona. U salonu u Westgateu me dočekala kozmetičarka Martina i uputila da legnem na krevet. Btw., termin sam dogovorila dva dana prije osobno jer sam često u Zaprešiću, no odgovorili su mi i na poruku na Facebooku, uključeno sa telefon kontaktom. Prije samog tretmana kozmetičarka me upitala koju dužinu želim – odabrala sam dramatične jer volim dramatičan makeup. Inače su najpopularnije trepavice samo malo dulje od prirodnih, saznajem. Uskoro mi je Martina zalijepila one bijele papiriće oko očiju (vidjeli ste ih sigurno na fotkama prije/poslije na stranicama za trepavice, ja te fotke nemam jer sam sramežljiva, pa mi je bilo bed pitati curku da me slika) te iduća 2 i pol sata lijepila trepavice, jednu po jednu na svaku moju trepavicu, uz ugodno čavrljanje. Osjećaj za vrijeme ugradnje je vrlo neobičan jer nisam navikla da mi netko petlja oko očiju tako dugo, ali nije bolno niti neugodno (do pred kraj, kad vam se fakat više ne da ležat). Kad napokon ustanete, malo vam se vrti, ali to je beznačajno za razliku od oduševljenja koje slijedi kada se pogledate u ogledalo.

Martina me kasnije uputila kako ne smijem trepavice močiti prva 24 sata zbog toga što se ljepilo mora do kraja osušiti, a vani je taj dan padala kiša, pa sam paranoično na svaku kap otvarala kišobran/stavljala sunčane i pokrivala oči rukom po ulasku u tramvaj (da, ponašala sam se k'o čudakinja). Od smotanosti sam također zaboravila češljić za trepavice (da, moraju se češljati), ali i prije nego što sam to shvatila, jako ljubazna Martina je već nazvala salon u Maksimiru da mi tamo daju drugi jer mi je bliži.
Iste večeri, bez makeup-a
Svi su primjetili razliku i primila sam samo pozitivne komentare. I bez šminke izgledate našminkano, što je ogroman plus u toplijim mjesecima ili bilo kad kada ste u žurbi. Za izlaske je isto tako lijepo i praktično (don't mind the hair, tamo gdje sam dobro ispala trepavice nisu dobro osvijetljene).

Ima dakako i nekoliko nedostataka. Još nisam dovoljno vješta u češljanju pa mi se poneka trepka zna uvrnuti u krivi smjer. Nisam još uspjela naći makeup remover koji je provjereno bez ulja (ulje otapa ljepilo) pa mi je trebalo duže da oprezno očistim. Također, ujutro vam se čini kao da ste zaboravile skinuti maskaru večer prije jer se probudite „našminkane“.

Minus je i cijena (500kn, nadogradnja je 200 nakon tri tjedna i 250 nakon četiri, ako se dobro sjećam), ali se svakako isplati jer je divan osjećaj imati ih, a i olakšava svakodnevicu. Nadam se da ću skupiti u kasici za nadopunu.

To je otprilike to. Ako sam nešto zaboravila, pitajte."


UPDATE NAKON MJESEC DANA:
Lara mi se javila prije par dana i rekla kako su joj se trepavice podosta „ofucale“ što znači da su znatno rjeđe ali još uvijek dobro izgledaju. Isto tako je napomenula kako je pronašla jednu manu, a to je da ju peku oči kada joj voda prilikom pranja kose uđe u oči što je vrlo vjerojatno zbog ljepila. Sve u svemu ona je i dalje zadovoljna jer joj makeup bolje izgleda te ih planira još jednom staviti prije mora.


Eto, to bi bilo to za ovaj post. Nadam se da kako vam se svidio ovaj post i Larino iskustvo. Voljela bih čuti vaše dojmove ako ste išli na neku ugradnju ili ako želite.

Broj komentara: 6 :

  1. Po mom ukusu mrvicu prevelike i nekako raštrkane. Vidjela sam jednu artisticu koja super radi pa ću se njoj prepustiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Ja idem u subotu i veselim se natipkat vam post. :)

      Izbriši
    2. Ja se nikome ne prepuštam, osim umjetnim i ljepilu :D

      Izbriši
  2. Također smatram da su malčice prevelike. :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Efekt se itekako vidi, to je dobro za ljetne mjesece pa ti ni netreba šminke :D
    Izgledaš s njima starije :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se ne sviđaju baš, bile bi ljepše da su manje, ovako izgledaju baš umjetno :/

    OdgovoriIzbriši