subota, 16. siječnja 2016.

OLIVAL Čarobno mlijeko za tijelo

Olival je na tržište u 2016. godini izbacio jedan sasvim novi proizvod, ovog puta namjenjen samo za tijelo. Prema samom naslovu ovoga posta možete vidjeti da se radi o mlijeku za tijelo pa da ne dužim..


AMBALAŽA
Poprilično čvrsta, elegantnog dizajna sa prepoznatljivim zlatnim poklopcem na odvrtanje. Ambalaža u sebi sadrži 200ml čarobnog mlijeka za tijelo.



O MLIJEKU
Kako bih vam što bolje predstavila mlijeko za tijelo i ono što je zaista bitno istaknuti o njemu, citirat ću Olival:
"Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa sjajnom kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom. Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, čarobno mlijeko je odličan preparat jer emulzija pruža dovoljno hidratacije. Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje. Makadamijino ulje poznato je zbog svog anti age učinka i prava je riznica E vitamina baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje, kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože."


SASTAV


MOJI DOJMOVI
Ono što sam odmah pri prvom korištenju primjetila, čim sam otvorila ambalažu, jest predivan miris mlijeka. Nalik na njihovo čarobno ulje ako ne i isti. Njegova tekstura je sama po sebi dosta tekuća i samim time se vrlo lako nanosi na kožu i razmazuje, ostavljajući za sobom blagi miris.
Moja koža je vrlo zahvalna, ponekad je suha jer ju ne njegujem dovoljno koliko bi trebala ali nekako nisam naviknula 'mackati' se kremicama nakon tuširanja/kupanja jer većini treba neko vrijeme da se upiju u kožu. S ovim mlijekom je sasvim drugačija priča upravo zbog njegova brzog upijanja što je po meni veliki plus ako se nakon tuširanja spremate za posao/izlazak i odmah oblačite.

Sveukupan dojam je taj da ne znam učvršćuje li kožu i ima anti-age učinak kako navode iz Olival-a no znam da njegova brzo upijajuća formula komplimentira moju kožu. Ostavlja ju hidratiziranom bez osjećaja masnoće i/ili dodatne vlažnosti. Svakako preporučam ako ste fan Olival proizvoda jer mene do sada niti jedan nije razočarao, pa tako niti ovaj.


Maloprodajna cijena ovog mlijeka je 49,90kn na policama drogerija.


Jeste li susrele ovaj novitet na policama drogerija? Biste li ga voljeli probati ako već niste? 
*PR uzorak

4 komentara :

  1. nisam isprobala,ali sigurno hoću! Olival je u zadnjih godinu dana izbacio toliko odličnih proizvoda da i ne sumnjam da je ovo mlijeko odlično

    OdgovoriIzbriši
  2. Bas lusksuzno i elegantno izgleda :) Volela bih da ga isprobam :)

    OdgovoriIzbriši