subota, 30. siječnja 2016.

THEBALM Bahama Mama

Uvod je nepotreban kada se radi o Bahama Mama bronzeru, zar ne? Vjerujem kako većina djevojaka koje vole dekorativnu kozmetiku znaju već mnogo o njemu no evo, da podjelim i ja dvije-tri..


AMBALAŽA
Bronzer dolazi u zanimljivoj retro ambalaži od 7,08g i svojom veličinom stane u svaku kozmetičku torbicu. Kada ga otvorite sa gornje strane se nalazi ogledalce koje vam omogućuje nanošenje proizvoda gdje god se nalazili što ga čini vrlo praktičnim.



SASTAV
Isoeicosane, Silica, Polyethylene, Zinc Stearate, Polyisobutene, Dimethicone. May Contain / Peut Contenir [+/- Mica, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Bismuth Oxychloride (Ci 77163)]



O BRONZERU
TheBalm navodi kako ovaj matirani bronzer kreira look prirodno preplanule kože bez narančastih podtonova. Također kažu kako je idealan za konturiranje i/ili ulogu matirano-smeđeg sjenila.



MOJI DOJMOVI
Odmah ću reći kako je ovaj bronzer postao neizostavan dio moje 'go-to' kozmetičke postave i vjerujem kako ga svaka djevojka mora imati, pored Mary Lou (koju nikako ne mogu uloviti, šmrc).

Na prvi pogled mi se činio pomalo pretaman i nekako me bilo strah da ću izgledati kao da sam prljava, da dobro ste pročitali.. zapravo nekolicina djevojaka zna tako izgledati ukoliko nepravilo nanese bronzer. Ključ nanošenja bronzera je uvijek bio i biti će blendanje, zapamtite to.
Kako sam postala vlasnica Bahama Mama bronzera potkraj ljeta (a i nije da sam nešto sunca vidjela u ljetu 2015.) tako ga nisam koristila u svrhu istog već samo za konturiranje pri čemu me oduševljavao i još uvijek to čini.
Nanosim ga kistom za konturiranje iz Core seta Real Techniques-a tako da vrhom kista pokupim malenu količinu proizvoda, lupim jednom o pornji dio ambalaže kako bi otresla višak i lagano ga nanosim centimetar ispod jagodične kosti te potom pažljivo blendam. I to je to.

Sve u svemu, vrlo sam zadovoljna ovim bronzerom i moram spomenuti kako ono ne oksidira na obrazima tokom večeri te se odlično uklapa sa rumenilima ali i bez njih. Moja ocjena je 10/10.

Swatch bronzera bez ikakvog primera


Bahama Mama bronzer dostupan je po cijeni od 149,90kn.


Koristite li bronzere za konturiranje? Biste li voljeli isprobati Bahamu? Ako ju već imate, koji su vaši dojmovi?
*PR uzorak


4 komentara :

  1. Koliko vremenski okvirno može potrajati ova količina ako se umjereno koristi svaki dan?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja koristim bronzer od negdje mislim 9-og mjeseca i još se ne kuži da je puno korišten kao oni testeri u trgovinama. Vjerujem da može dosta dugo, ovisi sve i koliko ti kist pokupi i kakav je, jer RT je dosta mekan.

      Izbriši
  2. Isti kist, isti bronzer, mišljenje u potpunosti jednako! Definitvno jedna od dražih investicija! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Još ga nisam isprobala, ali možda jednom... Trenutno koristim kao bronzer Catrice mat bronzer, a za konturiranje Anastasiu. Ipak, neću se smirit sve dok napokon ne nabavim Too Faced Milk bronzer je znam da će mi biti savršen :D

    OdgovoriIzbriši